pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
μπορεινα δεις τον ντοκυμαντερ της πρωην του , εκει να δεις ξεβρακωμα
εχω την αποψη μ βεβαια
μπορεινα δεις τον ντοκυμαντερ της πρωην του , εκει να δεις ξεβρακωμα
Βαθύταταειναι βαθειά μεσα στα πραγματα δηλαδη ?
στην λ. αλεξανδρας να δεις πως θα του σενιαρουν το κουστουμι αν φτασει εκει η χαρη τουΟ πουσυ έχει γαλουχηθεί στην κοβα Εξαρχείων
δηλαδη αν του κατσεις και παρεις την θεση ειναι οκ , αν σε γαμησει και δεν στην δωσει δεν ειναι οκ ?συναινετικα
το επι πληρωμη ειναι πιο ξεκαθαρο αν δεν υπαρχει εξαναγκασμος
το να γινει μια ανταλλαγη η χαρη ειναι πιο γκριζο
εγω θελω πολυ μια θεση στον θιασο και εξαναγκαζομαι να κατσω στον σκηνοθετη
αλλα δεν θα το εκανα αν ο σκηνοθετης διαλεγε τον πιο αξιο ηθοποιο
δεν καταδικαζω φυσικα οποιον επιλεγει να το κανει αρκει να ειναι συνειδητη επιλογη
το σεξ δεν ανταλλαζεται ομως
ακομα και να γινοταν συνενετικα θα παρουσιαζονταν προβληματα τυπου οτι καποια δεν θα το δεχοταν
αρα θα υπηρχε αθεμιτος ανταγωνισμος
το κρατος ωφειλει να προστατευει τους αδυνατους παση θυσια
στην περιπτωση σου θα ειχαμε κοινωνια αγριου φιλελευθερισμου τυπου μαντ μαξ και οχι αγνη σοσιαλιστικη διανομη κοινωνιας οπως το σταρ τρεκ
συμπεριφορες καταπιεσης και εκβιασμων θα ηταν συνεχη φαινομενα
ναι αθετησε μια συμφωνιαδηλαδη αν του κατσεις και παρεις την θεση ειναι οκ , αν σε γαμησει και δεν στην δωσει δεν ειναι οκ ?
μπορει να μην το ειχε συμφωνησει αυτο , αλλα να ειχε πει , μου εχουν κατσει ολες για την θεση , οποια πηδηχτει καλυτερα ειναι δικια της.ναι αθετησε μια συμφωνια
μετα μπορεις ανετα να τον δωσεις στη γυναικα του
σε μητριαρχικες κοινωνιες θα υπηρχαν γκεισσες ?Ότι το σεξ δεν ανταλλάσεται είναι μια αγγυλωτική αντίληψη.
Αλλά εδώ δεν μιλάμε για σέξ, αλλά για παροχή μιας τέχνης, όπως η τέχνη που παρείχαν και παρέχουν οι γκέισες, για να μην το πιάσουμε από τις αρχαίες Ιέρειες της Αφροδίτης (που έιχαν και περίοπτη θέση).
Το ότι κάποια μετά θα προσπαθούσε να το παρουσιάσει ως πράξη χωρίς συναίνεση δεν θα μπορούσε να σταθεί από την στιγμή που θα είχε επιλέξει αυτόν τον τρόπο.
Από την άλλη πάλι, δεν τίθεται θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού, από την στιγμή που αυτή η πρακτική θα μπορούσε να ισχύει μουτουαλιστικά και για άλλα αγαθά.
ειδες τα τρεχαματα του πετρου δεν ειναι για μας αυταμπορει να μην το ειχε συμφωνησει αυτο , αλλα να ειχε πει , μου εχουν κατσει ολες για την θεση , οποια πηδηχτει καλυτερα ειναι δικια της.
Εκεί τι παιζει ? δεν ειναι ανοιχτος διαγωνισμος ?
η wineme τι ειναι ρε τυπε? αμαζόνα , γκεισσα ή Ελληινηδα ?σε μητριαρχικες κοινωνιες θα υπηρχαν γκεισσες ?
δυσκολο
οι αμαζονες εγω θυμαμαι ειχαν αντρες να τις υπηρετουν
αρα και οι γκεισσες αποτελεσμα της βαθυα πατριαρχικης ρατσιστικης κοινωνιας των ιαπωνων, που ξεκαθαρα οι ιαπωνες ειναι ο πιο ρατσιστης λαος του κοσμου
μονο στον θαυμαστο καινουργιο κοσμο εχω διαβασει για ελευθερες σχεσεις μεταξυ ανθρωπων αυτα ειναι ακραια ουτοπικα
ισως μια γυναικα εξελιγμενη και ψαγμενη να ειναι ολα αυτα μαζιη wineme τι ειναι ρε τυπε? αμαζόνα , γκεισσα ή Ελληινηδα ?
εχεις αρχισει να μας μπλεκεις
και εγω την ιδια με εσενα ειχα αλλα την άλλαξα , δενουν αυτα που παρουσιάζειμπορει
εχω την αποψη μ βεβαια
διχασμενη προσωπικότητα δηλαδη ?ισως μια γυναικα εξελιγμενη και ψαγμενη να ειναι ολα αυτα μαζι
ολες οι ιδιοφυες ειναι στα ορια μεταξυ της σχιζοφρενειας και της τρελαςκαι εγω την ιδια με εσενα ειχα αλλα την άλλαξα , δενουν αυτα που παρουσιάζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
διχασμενη προσωπικότητα δηλαδη ?
ε γι αυτο σου λεω δενουν αυτα που δειχνει.ολες οι ιδιοφυες ειναι στα ορια μεταξυ της σχιζοφρενειας και της τρελας
οπως ο νας
λες να ειναι και η wineme ιδιοφυΐα... ?ολες οι ιδιοφυες ειναι στα ορια μεταξυ της σχιζοφρενειας και της τρελας
οπως ο νας
Κατσε να το κανω παραθεση μην τυχον και το σβησεις κάποια στιγμη και δεν εχουμε μηνυμα για να σε βριζουμεΙΔΙΟΦΥΙΑ μονο εγω ειμαι κανεις αλλος
σε μητριαρχικες κοινωνιες θα υπηρχαν γκεισσες ?
δυσκολο
οι αμαζονες εγω θυμαμαι ειχαν αντρες να τις υπηρετουν
αρα και οι γκεισσες αποτελεσμα της βαθυα πατριαρχικης ρατσιστικης κοινωνιας των ιαπωνων, που ξεκαθαρα οι ιαπωνες ειναι ο πιο ρατσιστης λαος του κοσμου
μονο στον θαυμαστο καινουργιο κοσμο εχω διαβασει για ελευθερες σχεσεις μεταξυ ανθρωπων αυτα ειναι ακραια ουτοπικα
τιποτα μαν , ολα καλαΟΧΙ λαθος λαθος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μπαρδον ε
μηπως να βαλω το πρασινο ? να μην φαινονται και τα αιματα ? ή θα πας σε θεραπεία πρωτα εγκεφαλική ( 220V ) ?Νιπλη ετοίμασε το λευκό μπουρνουζι ξέρεις με το ωραίο δέσιμο πίσω το έχει τεράστια ανάγκη ο Πουσυ
πότε σχολάς βρε μαλάκα ? ορυχείο δουλευεις ? στις Σκουριες El dorado Gold ?Νιπλη ετοίμασε το λευκό μπουρνουζι ξέρεις με το ωραίο δέσιμο πίσω το έχει τεράστια ανάγκη ο Πουσυ