Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.065
- Πόντοι
- 12.756
μπες στην σειρά τυπεΚριμα και ηθελα να κανω μια καλω πραξη μεγαλη εβομαδα να σας αφανισω απο τη γη.![]()
μπες στην σειρά τυπεΚριμα και ηθελα να κανω μια καλω πραξη μεγαλη εβομαδα να σας αφανισω απο τη γη.![]()
Εμενα δεν με εχεις δαγκωσει, αρα δεν εχω υψηλο κινητρο για να λεμε την αληθεια.μπες στην σειρά τυπε![]()
θα ερθει και η ωρα σουΕμενα δεν με εχεις δαγκωσει, αρα δεν εχω υψηλο κινητρο για να λεμε την αληθεια.
Χλωμο δεν δινω ουτε στον αγιο θυμιασμα.θα ερθει και η ωρα σου
Έχω σκίσει τίς γάτες από την αρχή τις έχω ΣΚΊΣΕΙ
Η wineme ειναι ιδουφυια στο να δινει κωλο απο οτι μας μαρτυραει η σουφρα της.ε γι αυτο σου λεω δενουν αυτα που δειχνει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λες να ειναι και η wineme ιδιοφυΐα... ?
ελα αθρωπε του μοχθου, μονο εσυ κινεις την οικονομια , ο μονος εισαι απο ολο τα σαιτ που δουλευεις ( εκτος απο τις πουτανες εδω μεσα )
με το φαγακι ,το καφεδακι ολα ετοιμαελα αθρωπε του μοχθου, μονο εσυ κινεις την οικονομια , ο μονος εισαι απο ολο τα σαιτ που δουλευεις ( εκτος απο τις πουτανες εδω μεσα )
βγηκε το μεροκάματο ?
σε περιμενε η κυρά με τις παντοφλες με το που εφτασες ?
Τον περίμενε αλλά με την μια παντόφλαελα αθρωπε του μοχθου, μονο εσυ κινεις την οικονομια , ο μονος εισαι απο ολο τα σαιτ που δουλευεις ( εκτος απο τις πουτανες εδω μεσα )
βγηκε το μεροκάματο ?
σε περιμενε η κυρά με τις παντοφλες με το που εφτασες ?
Τον περίμενε αλλά με την μια παντόφλα
Επειδή είσαι ο μ.μακακας του σάιτ και τον πιστεύειςΗ ΚΥΡΑ του αθηναιου τα βλεπει τα λαικ του?
γιατι μας λεει πως καμια φορα διαβαζουν το σαιτ μαζι
νομιζω ψωλαρει με την μελλουσα σχεση μουΠου είναι ο κ. Μουνιβαγόνης να μας μιλήσει για το αρνητικό προαπαιτούμενο στην αισθητική θεωρία του Αντόρνο;
νομιζω ψωλαρει με την μελλουσα σχεση μου
η μελλουσα σχεση μου ή ο Μουνιβαγόνης ?Θέλω να μου εξηγήσει την θέση που είχε ο αφορισμός του Σλέγκελ στην παραπάνω θεωρία, καθώς και την κριτική του Ελύτη στο ότι υπάρχει αισθητική χωρίς τέχνη.
η μελλουσα σχεση μου ή ο Μουνιβαγόνης ?
οχι ρε οντως διαβαζει αρκετες φορες η κυραΕπειδή είσαι ο μ.μακακας του σάιτ και τον πιστεύεις