ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.784
- Πόντοι
- 5.006
Ναι στα πιτς είναι για ξεκούρασηγιατι ειναι στο παρκινγκ ο νιπλης???
Ναι στα πιτς είναι για ξεκούρασηγιατι ειναι στο παρκινγκ ο νιπλης???
ποτε ρε και γιατιΝαι στα πιτς είναι για ξεκούραση
Δε ξέρω μαν όλα γινανε γρήγορα χαράματα εκεί που δεσπόζουν η ρουφιάνοι στα μουλουχτα.ποτε ρε και γιατι
αυτο δεν μου αρεσει καθολουΔε ξέρω μαν όλα γινανε γρήγορα χαράματα εκεί που δεσπόζουν η ρουφιάνοι στα μουλουχτα.
Και όμως γινεται.πανε να μας διαλύσουν τη κλινική μας,πρεπει να παρεμβουμε και εμείςαυτο δεν μου αρεσει καθολου![]()
Τι γινεται ρε μαλακες εδω μεσα...απο τη πληρη ασυδοσια περασαμε στην πληρη αστυνομευση;Je suis Νίπλης...???
![]()
τωρα μαλλον θα ειναι για περρισοτερες ημερες οφ ... για να μαθουμε τι συμβαινειΚαι όμως γινεται.πανε να μας διαλύσουν τη κλινική μας,πρεπει να παρεμβουμε και εμείς![]()
Τελευταιο μηνυμα πριν απο λιγο...κριμα και αδικο.
Ναι μαν κάργα ρουφιάνοι.Τι γινεται ρε μαλακες εδω μεσα...απο τη πληρη ασυδοσια περασαμε στην πληρη αστυνομευση;![]()
Τελευταιο μηνυμα πριν απο λιγο...κριμα και αδικο.![]()
Tον φάγανε μπαμπεσικα το χάραμα τυπεεγραψε ενα ποστ το μαυρο χαραμα που τωρα λειπει παντως![]()
Αμολησα τους κλωνους μου να κανουν μια αναζητηση και εχω την υποψια-σχεδον βεβαιοτητα οτι του τη σφυριξαν γιατι παρενοχλουσε την πελατισσα του Αλεξ στο νημα της....εγραψε ενα ποστ το μαυρο χαραμα που τωρα λειπει παντως![]()
οχι τωρα το πρωι τον φαγανε αφου εγραφεTον φάγανε μπαμπεσικα το χάραμα τυπε
Τι εγραφε το ποστ τυπε και που το εκανε;εγραψε ενα ποστ το μαυρο χαραμα που τωρα λειπει παντως![]()
Έτσι μαν.Αμολησα τους κλωνους μου να κανουν μια αναζητηση και εχω την υποψια-σχεδον βεβαιοτητα οτι του τη σφυριξαν γιατι παρενοχλουσε την πελατισσα του Αλεξ στο νημα της....![]()
![]()
![]()
Ε ξημέρωμα το χάραμα το πρωί το ίδιο αποτέλεσμα είναιοχι τωρα το πρωι τον φαγανε αφου εγραφε
στης κατρινας που αλλουΤι εγραφε το ποστ τυπε και που το εκανε;![]()
μαλακα τι επαθε ο αμοιρος τωρα τι θα κανει στις διακοπες χωρις μπου για να περασει η ωρα? αναγκαστικα θα πρεπει να πηδαει την παπαδιαΝαι στα πιτς είναι για ξεκούραση
Και τι εγραφε ξερεις;στης κατρινας που αλλου
Λοιπον μαλακες παω δουλεια...κανονιστε μεχρι το απογευμα που θα γυρισω να εχετε μπαναριστει οι μισοι.![]()
![]()
![]()