LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Η επιθυμία του έγινε διαταγήγια το σπαμ κατι στους απο πανω
καντε οτι οτι θελετε μπαν και τετοια δεν θυμαμαι ηταν και μεγαλο
Η επιθυμία του έγινε διαταγήγια το σπαμ κατι στους απο πανω
καντε οτι οτι θελετε μπαν και τετοια δεν θυμαμαι ηταν και μεγαλο
τι να κανουμε φιλε δουλευουμε εμεις οι πτωχοι κατι αλκλοι ολη την ημερα με νερακια και καφεδακια την περνανεπολυ δουλεια και σκληρη
Τίποτα από αυτά μαν όλα άλλαξαν.Εχασα καμια 20σελιδες δεν γυρναω πισω να διαβάσω ,το μονο που θελω να μαθω ειναι αν ο Αθηναιος ειναι δουλεα αν ο κουμπαρος μου ειναι καλα αν ο Νιπλης εφαγε πρωινο στο παρισι πηγαίνοντας με το ιδιωτικο τζετ και τελευταίο αν ο Αλεξ δεν εχει παθη καταθλίψη απο την αποχώριση της κατρινας!
τελος μεσημερι το καρρελι και αν μπορω να περπατησω ειμαι για θαλλασα αλλιως τσαγακι σομπα και κουβερτουλαΤι έχει το μενού σήμερα;
Κάνε ανασκόπηση με το καφέ τώρα.
ολα καλα με μερικες μικρες επιπλοκεςΕχασα καμια 20σελιδες δεν γυρναω πισω να διαβάσω ,το μονο που θελω να μαθω ειναι αν ο Αθηναιος ειναι δουλεα αν ο κουμπαρος μου ειναι καλα αν ο Νιπλης εφαγε πρωινο στο παρισι πηγαίνοντας με το ιδιωτικο τζετ και τελευταίο αν ο Αλεξ δεν εχει παθη καταθλίψη απο την αποχώριση της κατρινας!
για πες κανα 2 ?ολα καλα με μερικες μικρες επιπλοκες
καινουργια μεθοδο αυτηΚάνε κωλονοσκόπηση με το καφέ τώρα.
ο νιπλης παρκαρισε απο οτι μου ειπαν τα παιδια και το μαγικο κουμπακι ειδα τελικα οτι καποιοι το πατανε για πλακαγια πες κανα 2 ?
καινουργια μεθοδο αυτη![]()
Ναι έχει μέλι μάλλον για αυτόο νιπλης παρκαρισε απο οτι μου ειπαν τα παιδια και το μαγικο κουμπακι ειδα τελικα οτι καποιοι το πατανε για πλακα
το μαγαζι θα ξεπουλησει απο το μεσημερι μια χαραπάω για τσιμπημα έξω στον Κώστα Πεντέλης συνταγμα με τα καλά σουβλάκια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι έχει μέλι μάλλον για αυτό
τρεχα γιατι κλεινει νωριςπάω για τσιμπημα έξω στον Κώστα Πεντέλης συνταγμα με τα καλά σουβλάκια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι έχει μέλι μάλλον για αυτό
ο Αλεχ εχει κατάθλιψη μετα την αποχώριση κατρινας να του χορήγηση ο δοκτορ Αθηναιος την καταλληλη θεραπείαο νιπλης παρκαρισε απο οτι μου ειπαν τα παιδια και το μαγικο κουμπακι ειδα τελικα οτι καποιοι το πατανε για πλακα
Ξέρω μαν.τρεχα γιατι κλεινει νωρις
Τασσο ανοιξες ξανα το μαγαζι ,δεν εισαι διακοπες?τι να κανουμε φιλε δουλευουμε εμεις οι πτωχοι κατι αλκλοι ολη την ημερα με νερακια και καφεδακια την περνανε
τωραααααααααα εδω ηρθα μια ημερα νωριτερα και συνεβη το ατυχημαΤασσο ανοιξες ξανα το μαγαζι ,δεν εισαι διακοπες?
Ανε το ξεχασατωραααααααααα εδω ηρθα μια ημερα νωριτερα και συνεβη το ατυχημα
ο πουστης ο αντζελο φταιει ειχε ερθει απο εξω εφαγε κατι σουβλακια του χυθηκανε τα τζατζικια οι μουσταρδες τα πατησα και την συνεχεια την ξερεις ο γερος η απο πεσιμο θα παει η απο χεσιμο εγω διαλεξα το πρωτοΑνε το ξεχασα![]()