Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.680
- Πόντοι
- 6.056
για το σπαμ κατι στους απο πανωΚαι τι εγραφε ξερεις;
καντε οτι οτι θελετε μπαν και τετοια δεν θυμαμαι ηταν και μεγαλο
για το σπαμ κατι στους απο πανωΚαι τι εγραφε ξερεις;
Ρε τον παπαρα ειναι και παλιος...εδω μεσα μπορεις να κανεις οτι αισχος γουσταρεις αρκει να μην παρενοχλεις τις πουτανες και τους αγαπητικους τους.για το σπαμ κατι στους απο πανω
καντε οτι οτι θελετε μπαν και τετοια δεν θυμαμαι ηταν και μεγαλο
Τι εγινε παει και αυτος;τσεκ μπαρο
τσεκαρες? σου βγαζει "ξεκινα συνομηλια"?Τι εγινε παει και αυτος;
Φύγε μαν μην σε μπαναρουν και σένα πήγαινε κάτω για το Κωστάκη.Τι εγινε παει και αυτος;
νταξει εγω εσυ και ο χελλ γραφουμε κανονικα για την ωραΦύγε μαν μην σε μπαναρουν και σένα πήγαινε κάτω για το Κωστάκη.
Ναι μας χαιρετησε και αυτος.....τσεκαρες? σου βγαζει "ξεκινα συνομηλια"?
Και ο Καραμάνος εδώ ήταν πριν λίγονταξει εγω εσυ και ο χελλ γραφουμε κανονικα για την ωρα
ολοι οι αλλοι μαλλον μπαν![]()
Εγω τη κανα τυποι...να κλικαρετε τη σκατοφατσα που εχω για αβαταρ ανα μιση ωρα για να δειτε αν μπορειτε να κανετε συνομιλια μαζι μου.νταξει εγω εσυ και ο χελλ γραφουμε κανονικα για την ωρα
ολοι οι αλλοι μαλλον μπαν![]()
Πας κωστακηΕγω τη κανα τυποι...να κλικαρετε τη σκατοφατσα που εχω για αβαταρ ανα μιση ωρα για να δειτε αν μπορειτε να κανετε συνομιλια μαζι μου.
![]()
Παω να δω κατι ραμολιμεντα αν βλεπουν τιποτα...ποιον Κωστακη ρε τυπε σιγα μην ερθει!Πας κωστακη
Πολύ Μπαν με σειρά έπεσε καρυπιδηεπειδη δεν βλεπω να γραφεις κανειςμηπως να γραφω εγω και να μου απανταω συγχρωνος
υπαρχει περιπτωση να με περασουν για τρελο
![]()
αυτα θα τα βρουμε δεν χανονται ποτεΠολύ Μπαν με σειρά έπεσε καρυπιδη
Τι λέει το πρόγραμμα;αυτα θα τα βρουμε δεν χανονται ποτε
ανναρωση φιλε ακομη μαλλον σαββατο θα ορμησωΤι λέει το πρόγραμμα;
Τι έχει το μενού σήμερα;ανναρωση φιλε ακομη μαλλον σαββατο θα ορμησω![]()