ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.787
- Πόντοι
- 5.006
Μου κανανε επίθεση χάκερ στο λογαριασμο μουΑντζελοοοοο που πηγε η βραζιλιανικη σημαια;;;![]()
![Sad2 :sad2: :sad2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sad2.gif)
Μου κανανε επίθεση χάκερ στο λογαριασμο μουΑντζελοοοοο που πηγε η βραζιλιανικη σημαια;;;![]()
Για σπαμ.. περίεργο ο Νιπλακος δεν σπαμμαρειΓιατι;;; Τι εκανε παλι ο λαβερ;;![]()
Εσύ που τα μαθαίνεις όλα;Για σπαμ.. περίεργο ο Νιπλακος δεν σπαμμαρει
Γι αυτο λεω καθιστε εδω σ αυτο το νημα και μη πατε παραεξω…Για σπαμ.. περίεργο ο Νιπλακος δεν σπαμμαρει
Γι αυτο λεω καθιστε εδω σ αυτο το νημα και μη πατε παραεξω…![]()
Μιλάω μαζί του για αυτό το έμαθα... κάτσε μπορεί αργότερα να σκάσουν και άλλα μπαν δεν ξέρωΕσύ που τα μαθαίνεις όλα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δηλαδή εμείς γράφουμε σοβαρά τόσο καιρό;
Μιλάω μαζί του για αυτό το έμαθα... κάτσε μπορεί αργότερα να σκάσουν και άλλα μπαν δεν ξέρω
Ο λιονταρος κανει τις ζημιες τυπε;;;για μία ωρίτσα ξεπορτίσαμε χτες...αλλά καιροφυλακτούσε ο Λαΐον, αδίστακτος
Μα χθές το βράδυ κάναμε όλοι επιστημονικές τοποθετήσεις σε όλα τα νήματα...Μιλάω μαζί του για αυτό το έμαθα... κάτσε μπορεί αργότερα να σκάσουν και άλλα μπαν δεν ξέρω
Εγω θελω να φαει μπαν πρωην προεδρος του ολυμπιακου με…πυργο στην αιγινα!Μιλάω μαζί του για αυτό το έμαθα... κάτσε μπορεί αργότερα να σκάσουν και άλλα μπαν δεν ξέρω
Ο λιονταρος κανει τις ζημιες τυπε;;;![]()
προφητικο ποστΕλπίζω να μπεί σύντομα ο κ. Νίπλης, για να μην αναγκαστώ και σήμερα να σας πλακώνω εγώ στα μπινελίκια, προκειμένου να μην παρουσιάσετε στερητικό σύνδρομο και πάλι.![]()
exeις δικιο περασε τα 40 πολυ πλας αρα κατατασεται πια στην τριτη ηλικιαΚαυλημερα μεγαλε ΑΘΗΝΑΙΑΡΕ!!!
βαλε φωτογραφια ενα σουβλακιΜου κανανε επίθεση χάκερ στο λογαριασμο μου![]()
![]()
Δε μπορώ μου κανανε μεγάλη επίθεση.ισως βάλω μπουτακια.βαλε φωτογραφια ενα σουβλακι
Δε μπορώ μου κανανε μεγάλη επίθεση.ισως βάλω μπουτακια.
δεν νομιζω οτι χωρανε ντρουλη εκτος αν βαλεις εναΔε μπορώ μου κανανε μεγάλη επίθεση.ισως βάλω μπουτακια.