athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.322
- Πόντοι
- 12.756
παιδια σε κανα δυωρο περιπου παω για δουλεια αξημερωτα μεχρι μεσημερι
Άμα δεν ξεχναγες εσένα στην λίστα θα σου κάναμε λαικ ..το bou είναι μαγεία!
Κάνει τα μέλη του να νιώθουν όπως ονειρεύονται να γίνουν.
ο athinaios ονειρεύεται ότι δουλεύει πολύ
ο νίπλης ότι είναι ο Χρήστος Πολίτης απο την Λάμψη
η nayomi ότι είναι κάτω απο 35
και πάει λέγοντας....
το bou είναι μαγεία!
Κάνει τα μέλη του να νιώθουν όπως ονειρεύονται να γίνουν.
ο athinaios ονειρεύεται ότι δουλεύει πολύ
ο νίπλης ότι είναι ο Χρήστος Πολίτης απο την Λάμψη
Σε λαχαναγορά δουλεύεις?παιδια σε κανα δυωρο περιπου παω για δουλεια αξημερωτα μεχρι μεσημερι
χειροτεραΣε λαχαναγορά δουλεύεις?
μέσα και εγώ τύπε,αλλά δεν θέλω να περιαυτολογώ!Άμα δεν ξεχναγες εσένα στην λίστα θα σου κάναμε λαικ ..
Την επόμενη φορά![]()
νατος και ο άλλος!γέλασα και συ συσπάστηκε το καλοσχηματισμένο μου σιξ πακ![]()
Σε λαχαναγορά δουλεύεις?
Ελάτε στο γυμναστηριακό θρεντ να δώσετε καμία συμβουλή στα νέα παιδιάγέλασα και συ συσπάστηκε το καλοσχηματισμένο μου σιξ πακ![]()
Ελάτε στο γυμναστηριακό θρεντ να δώσετε καμία συμβουλή στα νέα παιδιά
Κι αυτό από αύριο πάει για φούντο. Εκτός αν κλείνουν ταξίδια για Πάτρα για τη μικρή, τι να πωλειτουργεί ακόμα το τόπικ; νόμιζα ότι μετακομίσαμε στο Κατρίν![]()
παιδια σε κανα δυωρο περιπου παω για δουλεια αξημερωτα μεχρι μεσημερι
Υπάρχουν και πολλοί νορμαλ τύποι εδώ μέσα που απλά κάνουν χαβαλέμέσα και εγώ τύπε,αλλά δεν θέλω να περιαυτολογώ!
Επίσης άλλος έχει καημό για τα likes,σίγουρα όχι εγώ!
μην εισαι σιγουρος αφησε υποσχεσεις για επανοδοΚι αυτό από αύριο πάει για φούντο. Εκτός αν κλείνουν ταξίδια για Πάτρα για τη μικρή, τι να πω
Τι υπονοείτε δηλαδή;μην εισαι σιγουρος αφησε υποσχεσεις για επανοδο
εξαλλου συμφωνα με τον αλεξ το θρεντ πηρε τα πανω του επειδη γραφει αυτος και οχι τοσο για την 23χρονη αβγαλτη φοιτητρια που ολοι θελουν να πηδηξουν![]()
συμφωνα με τον ιδιο παντα...Τι υπονοείτε δηλαδή;
Ότι κατά βάθος την φοιτήτρια την έχουν χεσμένη και θέλουν να πηδήξουν τον κ. Άλεξ;
Καλημέρες...σωστοτατος και προσυπογράφω... ψιλά γράμματα αυτά για κάποιους όμως... δεν βαριέσαι...Υπάρχουν και πολλοί νορμαλ τύποι εδώ μέσα που απλά κάνουν χαβαλέ
αν για τα λαικ αναφέρεσαι στο νιπλη να σου πω ότι εγώ ξεκίνησα την πλάκα μαζί του και του εκανα κανα 2-3 χιλιάδες λαικ για να πειράζονται περισσότερο με τον Ατενεζο
η ζωή έξω είναι αρκετά σοβαρή και κουραστική ώρες ώρες οποτε εδώ «μαλακιζομαστε» λίγο και χαλαρώνουμε…
ένα αστείο ποστ που μας κανει να χαμογελάσουμε έχει αρκετή αξία παντοτε![]()
Καλημέρα μάγκες
![]()
συμφωνα με τον ιδιο παντα...
για πες προλαβες εφαγες την λεγαμενη κατε?
??Καλημέρες...σωστοτατος και προσυπογράφω... ψιλά γράμματα αυτά για κάποιους όμως... δεν βαριέσαι...