raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.046
- Πόντοι
- 5.006
αιρκοντισιον στους 19 βαθμους, πολικο ψυχος, χουχουλιασμα και ρομαντικο σεξ διπλα στο αναμμενο τζακι...πρωτα εξοδο , και μετα σπιτι για
αιρκοντισιον στους 19 βαθμους, πολικο ψυχος, χουχουλιασμα και ρομαντικο σεξ διπλα στο αναμμενο τζακι...πρωτα εξοδο , και μετα σπιτι για
Τυπε ωραιος ο Μαρινακης Β σας εχει κωλοφτιαξει...το θεμα ειναι θα προπονει τετοιους παιχτες ο Μαντζιος ρε φιλε;Ηρθε ο ΜΠΑΜΠΑΣ τους! Κλειδωσε και η 2η θεση Αντζελινο!
Τακη παλι τον επαιξες μου φαινεται....αιρκοντισιον στους 19 βαθμους, πολικο ψυχος, χουχουλιασμα και ρομαντικο σεξ διπλα στο αναμμενο τζακι...
δεν ξερουν αρχοντα αυτοι εδωαιρκοντισιον στους 19 βαθμους, πολικο ψυχος, χουχουλιασμα και ρομαντικο σεξ διπλα στο αναμμενο τζακι...
αιρκοντισιον στους 19 βαθμους, πολικο ψυχος, χουχουλιασμα και ρομαντικο σεξ διπλα στο αναμμενο τζακι...
εχεις κουμπωσει ολη την καρτελα τα ματζουνια και κανεις τον σταυρο σου τον σταυρο σου ολα να παν καλαδεν ξερουν αρχοντα αυτοι εδω
πρωτα ροματζο , αθηναικη ριβιερα , φαγητακι κρασακι , ανοιγμα πορτας απο τον παρκαδορο
και μετα σπιτι και αγριο ξεκωλιασμα
η γενιά των γκουντις ειναι , δεν ξερει Χριστό
απο ολα αυτα που ειπες, οι αθηναιοι του σαιτ μονο τον "παρκαδορο" καταλαβαν....δεν ξερουν αρχοντα αυτοι εδω
πρωτα ροματζο , αθηναικη ριβιερα , φαγητακι κρασακι , ανοιγμα πορτας απο τον παρκαδορο
και μετα σπιτι και αγριο ξεκωλιασμα
η γενιά των γκουντις ειναι , δεν ξερει Χριστό
"Κοπελας μου" λεει λες και ειμαστε 17 χρονωννονέ σου έχω νέα,
χρειάζομαι με την πρώτη ευκαιρία 1200 ευρω ,
χαλασε το κινητο της κοπέλας μου, και δεν μπορω να επικοινωνήσω μαζι της , ειναι σε τραγικη κατασταση ψυχολογικα , οπως και εγω να συμπληρωσω
Βοηθησε με
θα εχουν κανει κανα μεροκάματο Τακη μουαπο ολα αυτα που ειπες, οι αθηναιοι του σαιτ μονο τον "παρκαδορο" καταλαβαν....
απ τη χαρα του να μας πει οτι επιτελους θα βγει με γυναικα λιγο ακομα θα ανοιγε και καινουργιο θρεντ"Κοπελας μου" λεει λες και ειμαστε 17 χρονων
ολα θα πανε ΠΕΡΙΦΗΜΑ, για τα δυσκολα γεννηθηκαμεεχεις κουμπωσει ολη την καρτελα τα ματζουνια και κανεις τον σταυρο σου τον σταυρο σου ολα να παν καλα
εχω δωσει εντολη στον δικονε μου για ραπορτο μεσηλικας με θυριωδες τζιπ συνοδευομενος απο σκυλι διχως φιμωτρο ολα θα μου τα πει ολαολα θα πανε ΠΕΡΙΦΗΜΑ, για τα δυσκολα γεννηθηκαμε
εχω και τις ευχες της @freethenipple δεν με σταματάει τίποτα
"Κοπελας μου" λεει λες και ειμαστε 17 χρονων
10 τετοιοι θα ειναι εκει το βραδυ , 10εχω δωσει εντολη στον δικονε μου για ραπορτο μεσηλικας με θυριωδες τζιπ συνοδευομενος απο σκυλι διχως φιμοτρο ολα θα ου τα πει ολα
η συνοδος θα πρεπει να ειναι ψηλη ολα εχουν υπολογιστει με καθε λεπτομερεια παμε στους 4-510 τετοιοι θα ειναι εκει το βραδυ , 10
ολα εχουν υπολογιστει στην μικρότερη λεπτομέρεια
το πιο μικρο αυτοκινητο που θα ειναι εκει θα ειναι κανα tiguan απο κανα στελεχακι
να σου γαμησωη συνοδος θα πρεπει να ειναι ψηλη ολα εχουν υπολογιστει με καθε λεπτομερεια παμε στους 4-5
Με το καλό ομορφιά μου, καλά γαμήσια.ολα θα πανε ΠΕΡΙΦΗΜΑ, για τα δυσκολα γεννηθηκαμε
εχω και τις ευχες της @freethenipple δεν με σταματάει τίποτα
δεν γίνεται να ενημερώσωΜε το καλό ομορφιά μου, καλά γαμήσια.
Όταν μπεις αν θες μπες μια γρήγορη εδώ να μας ενημερώσεις - αν δεν αναφερθεί στο μπου δεν πιστεύουμε ότι συνέβη, μόνο αν γραφτεί πάει να πει είναι γεγονός
Αυτο θα κανω οτι δεν το ειδαΕ...
Εδώ που τα λέμε, δεν είναι ο μόνος που παλιμπαιδίζει όταν πρόκειται για γκομενάκι.