freethenipple
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2021
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Στο 1,62 μου ορκίζομαι, θα σε ξενερώσει η ψηλήτίποτα άλλο .. δεν θελω , μπαινω σε σχέση σημερα
Στο 1,62 μου ορκίζομαι, θα σε ξενερώσει η ψηλήτίποτα άλλο .. δεν θελω , μπαινω σε σχέση σημερα
ετοιμαζεται σε σχεση με την Πινεζα..παει Φιλιππινες με πτηση τσαρτερ απευθειας να δει απο κοντα το σοισαν να μπαινεις στο κεντρο φανταρος το λες
ασε που ειναι παρασκευη 13
πεντιγκρι σκυλι , πεντρικριμε τι θα κανεις σχεση τυπε με κανα επικινδυνο σκυλι διχως φιμωτρο?
πρωταπριλια μαλλον ειναι τυπε δροσισε λιγοσαν να μπαινεις στο κεντρο φανταρος το λες
ασε που ειναι παρασκευη 13
Πιστεύεις οτι ο Νίπλης έπρεπε να βάλει και ένα "Μου" στο username του?θα το δω φιλε
εγω Νιπλ Λοβερ ξερω επειδη ειναι ΜΟΥΝΗΣΠιστεύεις οτι ο Νίπλης έπρεπε να βάλει και ένα "Μου" στο username του?
δεν νομίζω , ΚΑΘΟΛΟΥΣτο 1,62 μου ορκίζομαι, θα σε ξενερώσει η ψηλή
Έγινε μωρό μου. Ειρήνη μόνο μην την πεις, πάνω στην τρέλα σου. Θα είναι κρίμαδεν νομίζω , ΚΑΘΟΛΟΥ
Τα καταπίνετε τουλάχιστον;
Δηλαδή δεν εγκρίνεις το (Μου)Νίπλης?εγω Νιπλ Λοβερ ξερω επειδη ειναι ΜΟΥΝΗΣ
Νιπλη τον εβγαλα εγω και μου το επαιζε τρελιτσα ο Διγραμμακιας οποτε Νιπλ λοβερ και να πα να γαμηθει στις καμπανες του Αστερα με την μελλουσα γυναικα του ΠινεζαΔηλαδή δεν εγκρίνεις το (Μου)Νίπλης?
Τι μεγάλη αγάπη ανάμεσα σαςΝιπλη τον εβγαλα εγω και μου το επαιζε τρελιτσα ο Διγραμμακιας οποτε Νιπλ λοβερ και να πα να γαμηθει στις καμπανες του Αστερα με την μελλουσα γυναικα του Πινεζα
δεν γίνεται , ούτε πάνω στην τρέλα μου να την πω.Έγινε μωρό μου. Ειρήνη μόνο μην την πεις, πάνω στην τρέλα σου. Θα είναι κρίμα
Έγινε μωρό μου. Ειρήνη μόνο μην την πεις, πάνω στην τρέλα σου. Θα είναι κρίμα
Eχουμε εξοδο το βράδυ μάσα πολυτελείαςο Αθηναιος ακομα βαζει πλυντηρια , απλωματα και μετα σιδερο ΟΛΑ και τα δικα του και της κυράς
ο Αθηναιος ακομα βαζει πλυντηρια , απλωματα και μετα σιδερο ΟΛΑ και τα δικα του και της κυράς
Eχουμε εξοδο το βράδυ μάσα πολυτελείας
θα βγειτε με αθηναιο?Eχουμε εξοδο το βράδυ μάσα πολυτελείας