athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.229
- Πόντοι
- 12.756
δεν γινεται ειναι ζωγραφισμενη και αν μπει η φωτο ιντερνετι βγαινω με ονοματεπωνυμο σε σαιτ ελληνικα,ξενα ιστοσελιδες κλπστειλε ρε
δεν γινεται ειναι ζωγραφισμενη και αν μπει η φωτο ιντερνετι βγαινω με ονοματεπωνυμο σε σαιτ ελληνικα,ξενα ιστοσελιδες κλπστειλε ρε
θα τον βλεπει η κυρά του και θα μονολογει ..στειλε ρε
θα τον βλεπει η κυρά του και θα μονολογει ..
- Τι μαλάκα πηρα , ουτε να με κερατωσει δεν μπορει !!!
αν εισαι σπιτι κατεβα Γλυφαδα, ελα να σου χυσω λιγο την κοιλια να μην φαινονται καλα τα τατουαζ και να μπερδευτει το κοινόδεν γινεται ειναι ζωγραφισμενη και αν μπει η φωτο ιντερνετι βγαινω με ονοματεπωνυμο σε σαιτ ελληνικα,ξενα ιστοσελιδες κλπ
τυπε εισαι διασημος μισθωτος δηλαδη?δεν γινεται ειναι ζωγραφισμενη και αν μπει η φωτο ιντερνετι βγαινω με ονοματεπωνυμο σε σαιτ ελληνικα,ξενα ιστοσελιδες κλπ
δεν μπορω να επεκταθω αλλα οποιος ξερει καταλαβαινειτυπε εισαι διασημος μισθωτος δηλαδη?
τσακω ζωγραφιστοαν εισαι σπιτι κατεβα Γλυφαδα, ελα να σου χυσω λιγο την κοιλια να μην φαινονται καλα τα τατουαζ και να μπερδευτει το κοινό
εμένα πότε θα μου πείς ?δεν μπορω να επεκταθω αλλα οποιος ξερει καταλαβαινει
τι να σου πω;εμένα πότε θα μου πείς ?
το μυστικότι να σου πω;
Ο Nipple τόνο και σε μονοσύλλαβη, σε έχουν χαλάσει οι κακές παρέες με wine. @Νίπλης Τι άλλο θα κάνεις για να τη γαμήσεις;τι να σου πω;
Μισθωτέ αύριο παίζει η Ρεάλ?στον Αλεξανδρο ακα Αλεξ 71 που ειμαι φιλος του δεν θα δωσετε χαιρετισματα;
ΦΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ , ΦΕΤΕς 50 χρονων , το παιζει Κωστοπουλος
εγω;Ο Nipple τόνο και σε μονοσύλλαβη, σε έχουν χαλάσει οι κακές παρέες με wine. @Νίπλης Τι άλλο θα κάνεις για να τη γαμήσεις;
οχιτο μυστικό
εχει μπαλιτσα ΣΚ θα δουμε ματσακια και αγγλικο και ρεαλαρα..ωχ το εχασε το ισπανικο ο οτε θα δω τα αρχιδια μουΜισθωτέ αύριο παίζει η Ρεάλ?
Λάιβ στρίμινγκ ρε φίλε.εγω;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχει μπαλιτσα ΣΚ θα δουμε ματσακια και αγγλικο και ρεαλαρα..ωχ το εχασε το ισπανικο ο οτε θα δω τα αρχιδια μου
μαλακιες κολλαει δεν το προτιμωΛάιβ στρίμινγκ ρε φίλε.
Έχε υπόψιν το hesgoal.comμαλακιες κολλαει δεν το προτιμω
θα το δω φιλεΈχε υπόψιν το hesgoal.com
με τι θα κανεις σχεση τυπε με κανα επικινδυνο σκυλι διχως φιμωτρο?τίποτα άλλο .. δεν θελω , μπαινω σε σχέση σημερα
σαν να μπαινεις στο κεντρο φανταρος το λεςτίποτα άλλο .. δεν θελω , μπαινω σε σχέση σημερα