troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.861
- Πόντοι
- 5.506
κωλο δινει η δεσποινα μπαρμπουλη...ρωταω γιατι εισαι μεσα στα κινκυ εσυΈχει βάλει η Δεσποινούλα έκπτωση 70% στα μπουχάρα.
κωλο δινει η δεσποινα μπαρμπουλη...ρωταω γιατι εισαι μεσα στα κινκυ εσυΈχει βάλει η Δεσποινούλα έκπτωση 70% στα μπουχάρα.
Ποιο χειμωνα ρε τυπε που μεχρι τον Οκτωβρη θα ειμαστε σαν Σαχαρα γαμω την Αφρικη μου μεσα!!!Παει κι ο Αυγουστος… αντε καλο χειμωνα σιγα σιγα…
ΚαυλώσαμεΈχει τέσσερα χιλιάρικα υποθήκη.
θα μαυρισεις και θα γινεις βεδουινος χωρις καμηλα ρε υποτιποταΠοιο χειμωνα ρε τυπε που μεχρι τον Οκτωβρη θα ειμαστε σαν Σαχαρα γαμω την Αφρικη μου μεσα!!!
ειχε βγει μια βρωμα στην Γλυφαδα οτι εδινε δυνατά κωλοκωλο δινει η δεσποινα μπαρμπουλη...ρωταω γιατι εισαι μεσα στα κινκυ εσυ
μιλησε μας γιαυτοΚαυλώσαμε
ε τωρα....ειχε βγει μια βρωμα στην Γλυφαδα οτι εδινε δυνατά κωλο
την ειχαν τσακωσει στο μαγαζι στα 4
Να σας μιλήσω. Inbox. Nίπλη χαιρετίσματα ρε μωρόμιλησε μας γιαυτο
μην του λες για ευβοια μην του λες 4 χιλιαρικα του κοστισε του τις χρεωνανε τισ αμστελιες για αρμαν ντε μπρινιακΝα πάτε στην βόρεια εύβοια. Τζάμπα είναι το κάρβουνο. ΤΖΑΜΠΑ.
παμε χιο να βρουμε καραμανοΝα σας μιλήσω. Inbox. Nίπλη χαιρετίσματα ρε μωρό
κωλο δινει η δεσποινα μπαρμπουλη...ρωταω γιατι εισαι μεσα στα κινκυ εσυ
Κι άλλο "κοινωνικό πείραμα" έσκασε μύτη ... όπου να ναι αριβάρουν και σουβλάκια ? τι λένε τα λαγωνικά του bouΝα σας μιλήσω. Inbox. Nίπλη χαιρετίσματα ρε μωρό
Τι ειναι το υποτιποτα;Με εβρισε το νιμου;θα μαυρισεις και θα γινεις βεδουινος χωρις καμηλα ρε υποτιποτα
Το ήξερα πως είστε πολύ θερμή και καυλώνετε με το παραμικρό.Καυλώσαμε
πιο κατω απο το τιποτα ειναι το υποτιποταΤι ειναι το υποτιποτα;Με εβρισε το νιμου;
Έλα ρε σπίρτο, καλημέρα.Κι άλλο "κοινωνικό πείραμα" έσκασε μύτη ... όπου να ναι αριβάρουν και σουβλάκια ? τι λένε τα λαγωνικά του bou
Κατι μου λεει οτι με απαξιωσες τυπε....πιο κατω απο το τιποτα ειναι το υποτιποτα
ανθυποτιποτας ειναι ο σελεμπρες
Ποια τυχαία είσαι εσύ ?Έλα ρε σπίρτο, καλημέρα.
σε ειπε αποδελοιποΤι ειναι το υποτιποτα;Με εβρισε το νιμου;
Τινος εισαι παιδακι μου εσυ...βλεπω βαζεις και τονους και μιλας στο πληθυντικο.Εισαι εξευγενισμενος κλωνος....Έλα ρε σπίρτο, καλημέρα.
Καλώς τον μισθωτόκαλησπερα ειμαι ο φιλος του Αλεξανδρου