troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.861
- Πόντοι
- 5.506
εεεεεεεεεεε ρε μπαρμπα....της μεγαοχαρης μεθαυριο ειναι κουβεντες αυτες?Τα καταπίνετε τουλάχιστον;
εεεεεεεεεεε ρε μπαρμπα....της μεγαοχαρης μεθαυριο ειναι κουβεντες αυτες?Τα καταπίνετε τουλάχιστον;
Αυτό τώρα είναι δήλωση - παγίδα και δεν απαντάωοχι απο μενα φυσικα..απλα ειναι πρεστιζ μεγαλο να εισαι φιλος του Αλεξανδρου
εκλεισα τα 48 Ιουλη..μεσηλιξ καραφλος,κοιλουμπακοςΑθηναίε τι ηλικία έχεις; Κοντά στα 44 υπολογίζω
οταν γραφτηκεΑθηναίε τι ηλικία έχεις; Κοντά στα 44 υπολογίζω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό τώρα είναι δήλωση - παγίδα και δεν απαντάω
Το αγοράζωεκλεισα τα 48 Ιουλη..μεσηλιξ καραφλος,κοιλουμπακος
2 πρωταθληματα του παναθηναικου εχει δει ολα κι ολα οποτε κανε τους υπολογισμους σουΑθηναίε τι ηλικία έχεις; Κοντά στα 44 υπολογίζω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό τώρα είναι δήλωση - παγίδα και δεν απαντάω
γυμνασμενος , παντου τατουαζ , απλα φτωχος , το τελευταιο δεν εχει σημασια νομιζω , για καποιον που ψαχνει κατι ΑΛΗΘΙΝΟΤο αγοράζω
Πάω με τη γιαγιά μου να κοιτάξω κάτι χαλιά και επιστρέφω να σου απαντήσωγυμνασμενος , παντου τατουαζ , απλα φτωχος , το τελευταιο δεν εχει σημασια νομιζω , για καποιον που ψαχνει κατι ΑΛΗΘΙΝΟ
Το αγοράζω
Έχει τέσσερα χιλιάρικα υποθήκη.
13 αυγουστου ολοι παμε να κοιταξουμε χαλια...καταλαβαμεΠάω με τη γιαγιά μου να κοιτάξω κάτι χαλιά και επιστρέφω να σου απαντήσω
Ζεις ρε παλιοσιχαμενε;Που σε ειχε ξεβρασει παλι ο Κηφισσος και ειχες εξαφανιστει τοσες μερες;15αυγουστος ρε μαλακα...
να πεταχτω και εγω να δω ξυλα για το τζακι λες ?13 αυγουστου ολοι παμε να κοιταξουμε χαλια...καταλαβαμε
θα βαλει προσημειωση ακινητου το σαξο που τον περισσοτερο καιρο ειναι στο αναβατοριο στο συνεργειοΈχει τέσσερα χιλιάρικα υποθήκη.
13 αυγουστου ολοι παμε να κοιταξουμε χαλια...καταλαβαμε
κατσε ρε καραμανο ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!Παει κι ο Αυγουστος… αντε καλο χειμωνα σιγα σιγα…
να πεταχτω και εγω να δω ξυλα για το τζακι λες ?
θα πετυχω καλες τιμές άραγε....
Α γι αυτό έχει λίγα χλμ και κρατάει τιμήθα βαλει προσημειωση ακινητου το σαξο που τον περισσοτερο καιρο ειναι στο αναβατοριο στο συνεργειο