The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
θα βγειτε με αθηναιο?
Μαλάκας είστε;;;
Πολυτελείας και Αθηναίος μπορούν ποτέ να πάνε μαζί στην ίδια πρόταση;;;
θα βγειτε με αθηναιο?
ολα στα ποδια του θα τα χει ολα 4000 ξοδεψε για το γυναικακι του
πως και απο εδω εσυ ? δεν εχεις ζωη ?ολα στα ποδια του θα τα χει ολα 4000 ξοδεψε για το γυναικακι του
Για ψαράκι σχολή δοκίμων Πειραϊκή θα τον πάω σε κάτι δικούς μου.θα βγειτε με αθηναιο?
ζωη εχω λεφτα δεν εχω να φυγω να κανω και γω κιμπαρικες διακοπες μισθωτεςπως και απο εδω εσυ ? δεν εχεις ζωη ?
Έχει κλείσει αυτός για διακοπές ο ΧοντογκΑυτά θα τα πιάσει μετά. Προέχουν τα ψώνια και το μαγείρεμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που;
Στην καντίνα έξω από το Πάντειο;
πες του οτι εχει εισοδο 50 ευρω , αλλιως σε βλεπω να τα πληρωνεις ολα εσυΣτον Ηλία θα τον πάω λίγο πιο πριν από τη Μαριγώ.
πες του οτι εχει εισοδο 50 ευρω , αλλιως σε βλεπω να τα πληρωνεις ολα εσυ
Ηρθε ο ΜΠΑΜΠΑΣ τους! Κλειδωσε και η 2η θεση Αντζελινο!Καραμάνο φαγωθηκανε όλοι που ήρθε Καμαρά με 3.5 μυρια η γαμιολες
Ποιος πάει στην καντίνα εκεί να στείλω κάτι χαιρετίσματα; 1 μήνα που εμένα εκεί κοντά κάθε βράδυ εκεί έτρωγα. Φεύγοντας δε μου κούμπωνε ούτε ένα παντελόνι.Αυτά θα τα πιάσει μετά. Προέχουν τα ψώνια και το μαγείρεμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που;
Στην καντίνα έξω από το Πάντειο;
το μουνοπανο !!!Αμ δεν ξέρετε τι μουνής είναι ο Ατενέζος.
Θα πεί είτε ότι ξέχασε το πορτοφόλι του στο σπίτι, είτε ότι τον έκλεψαν και τον βίασαν στον δρόμο.
Εσύ δε θα γαμούσες την ψηλή;πως και απο εδω εσυ ? δεν εχεις ζωη ?
το μουνοπανο !!!
στολιζεται τωρα και σκεφτεται πως θα κανεις τον ψοφιο κοριο για να μην πληρωσει
θα πει οτι εφαγε ολα τα λεφτα στις διακοπες
σε τσουλαγαν σαν το βαρελι στον γυρισμόΠοιος πάει στην καντίνα εκεί να στείλω κάτι χαιρετίσματα; 1 μήνα που εμένα εκεί κοντά κάθε βράδυ εκεί έτρωγα. Φεύγοντας δε μου κούμπωνε ούτε ένα παντελόνι.
Εσύ δε θα γαμούσες την ψηλή;
πρωτα εξοδο , και μετα σπιτι γιαΕσύ δε θα γαμούσες την ψηλή;
ΜΗ γαμήσει βλαμμένη Πυργούσια όχι, ΟΧΙΈτσι όλα,ΟΛΑ
για το ξεκαρφωμα θε ξελογκαρει κατα τις9 το βραδυ και θα ξαναμπει κατα τις το πρωι τυπου γαμησαΕσύ δε θα γαμούσες την ψηλή;
σαν να τα εχεις κάνει ακουγεται ,, σαν να το εχεις κανειγια το ξεκαρφωμα θε ξελογκαρει κατα τις το βραδυ και θα ξαναμπει κατα τις το πρωι τυπου γαμησα