Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Αν λέτε την ψαροταβέρνα Βουλιαγμένη γαμαει!!!
Εγώ είμαι 1,62 γιουβαρλάκι όμως και δε με βγάζεις ραντεβού.Μπραμπ θες να απαντησεις εσυ στην δεσποινίδα, μην την αρχισω στα καντηλια
ΥΓ εσυ και για σουβλακια καπου ειχες γραψει παλιοτερα εδω μεσα οτι δεν εχεις προβλημα
μην σου πω καλυτερα την τελευταια φορα που πηγες σε σουβλατζιδικο τι εγινε
Αν λέτε την ψαροταβέρνα Βουλιαγμένη γαμαει!!!
Εγώ είμαι 1,62 γιουβαρλάκι όμως και δε με βγάζεις ραντεβού.
Ούτε χιούμορ έχεις αλλά εντάξει, θα σου καθόμουν με ένα kids menuθα σε παω γκουντις kids menu
θα διαλεξεις και οτι αρκουδάκι θέλεις
ασε που δεν εχω και παιδικό καθισμα
πάλι καλά, τουλάχιστον θα γέλαγα εγώ μετάΟύτε χιούμορ έχεις αλλά εντάξει, θα σου καθόμουν με ένα kids menu
Για μένα ναι, δεν είναι βαρούλκο.
οχι ρε τυπε και ψαροταβερνα,
οτι πουλαει ψαρι το λεμε ψαροταβερνα
Προς το παρόν γελάμε εμείς που θα πας το μοντέλο για κοψίδιαπάλι καλά, τουλάχιστον θα γέλαγα εγώ μετά
βουλιαγμενη
ποιος πεσκιασ ρε καραμανηΜονο Καστελοριζο που τρωγε ο πριγκηπας Ντουσκο
αντε βαρια κανα βαρουλκο by christoforos peskias!
ΞΕΡΟΧΥΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΛΟΥΚΛΑ ΣΟΥ ΜΠΟΝ ΒΙΒΕΡΜονο Καστελοριζο που τρωγε ο πριγκηπας Ντουσκο
αντε βαρια κανα βαρουλκο by christoforos peskias!
δεν τραβιεμαι στον μουστάκια, την επόμενη φοράΓια μένα ναι, δεν είναι βαρούλκο.
Και ο Τραβόλτα ψαροταβέρνα είναι.
Για Ιθάκη πριν 2 μήνες βρίσκω τρίχα στο πιάτο με το που το σερβίρουν, το λέω, το παίρνει πίσω και το φέρνει σε 2 λεπτά χωρίς την τρίχα, του λέω φατο εσύ...
Φετος το καλοκαιρι λανσαρουμε και στεκα αλα…τζακ γκριλις!ΞΕΡΟΧΥΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΛΟΥΚΛΑ ΣΟΥ ΜΠΟΝ ΒΙΒΕΡ
Πάντως αν έπαιζε Τραβόλτα στην Γλυφάδα 2 φορές την εβδομάδα εκεί θα μουν.δεν τραβιεμαι στον μουστάκια, την επόμενη φορά
με την λερα απ εξω , και τα σαπια καϊκια
να παω να τσιμπησω κατι με αυτη και μετα να έρθω να σου κάτσω?Προς το παρόν γελάμε εμείς που θα πας το μοντέλο για κοψίδια
που να της τον εδινες κιολας ΓΛΥΚΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑνα παω να τσιμπησω κατι με αυτη και μετα να έρθω να σου κάτσω?
ειναι Μπραμπ εδω , κρυβε λόγια , κρυβεπου να της τον εδινες κιολας ΓΛΥΚΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ