athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.234
- Πόντοι
- 12.756
ας καυλωσει και αυτος να τον παιξει μια δυο να χαλαρωσειειναι Μπραμπ εδω , κρυβε λόγια , κρυβε
ας καυλωσει και αυτος να τον παιξει μια δυο να χαλαρωσειειναι Μπραμπ εδω , κρυβε λόγια , κρυβε
Φίλε σόρρυ θα είμαι Μέλι Λάδι εδώ με το παρεάκι μου.να παω να τσιμπησω κατι με αυτη και μετα να έρθω να σου κάτσω?
Σταμάτα εσύΤι φάση freethenipple;
koρυφαιο μαγαζακι μη ξεχασεις να παρεις τον ντακο τους ειναι εξαιρετικοςΦίλε σόρρυ θα είμαι Μέλι Λάδι εδώ με το παρεάκι μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σταμάτα εσύ
ξεκινησε ηδηας καυλωσει και αυτος να τον παιξει μια δυο να χαλαρωσει
εγω φταιω που εκανα προταση που με παει απο το ρετιρέ στο υπόγειοΦίλε σόρρυ θα είμαι Μέλι Λάδι εδώ με το παρεάκι μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θες να σου φερω κανα ψαροκόκκαλο να γλείψεις ?εδω να πουμε κοντευουμε να παραγγελνουμε διπλοπιτο τυλιχτο για να στουπωσει το στομαχι με ζυμη και ξοδευουμε με το στομα πεντακοσαρικα για ψαρια
καντο ψαρονεφρι να χει και λιγο ψαχνο κι ειμαι μεσαθες να σου φερω κανα ψαροκόκκαλο να γλείψεις ?
θα πω οτι εχουμε γατακια σπιτι
θα σου φερω σιδηρόδρομο να παιζεις μετα με τα βαγόνιακαντο ψαρονεφρι να χει και λιγο ψαχνο κι ειμαι μεσα
Ο πρίγκηψ του Νερέτβα?Μονο Καστελοριζο που τρωγε ο πριγκηπας Ντουσκο
αντε βαρια κανα βαρουλκο by christoforos peskias!
έλεγα και εγω , ποιος λειπει απο την παρέα ...Ο πρίγκηψ του Νερέτβα?
Το ξέρω ότι σου έλειψα μωρή κουφάλαέλεγα και εγω , ποιος λειπει απο την παρέα ...
πλησιαζει 9 θυμισου να ξελογκαρειςθα σου φερω σιδηρόδρομο να παιζεις μετα με τα βαγόνια
ποτε δεν ξελογκαρει το πισιπλησιαζει 9 θυμισου να ξελογκαρεις
μολις γυρισεις σπιτι βαλε το σκυλι να μπει να μας πει ενα γιαποτε δεν ξελογκαρει το πισι
δεν ειμαστε σαν και εσενα που κοιμασε και ριχνεις το γενικό και πας για κατουρημα το βραδυ με φακο
Πες μας εσυ ποιους θελεις εδω μεσα, καλή κουβεντα δεν εχω δει να πεις για κανενανέλεγα και εγω , ποιος λειπει απο την παρέα ...
Ναι αυτος…Ο πρίγκηψ του Νερέτβα?
Τι τέλετε κύριε?Ναι αυτος…