shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
για σιγουρά αποτελέσματα σας εχω την λύση!!Που να την γυαλίσω κιόλας.
για σιγουρά αποτελέσματα σας εχω την λύση!!Που να την γυαλίσω κιόλας.
πες του οτι εχει εισοδο 50 ευρω , αλλιως σε βλεπω να τα πληρωνεις ολα εσυ
για σιγουρά αποτελέσματα σας εχω την λύση!!
Έφαγα μια Αστακομακαροναδα πριν λίγο και αναγκαστικα να πιω 2 σοδες για να χωνέψω!
Μα η αστακομακαροναδα δεν εχει περίβλημα μονο τα κομμάτια του αστακού μέσα στην μακαρονάδα!Την επόμενη φορά δοκιμάστε να βγάλετε το περίβλημα από τον αστακό πρίν τον φάτε.
καυλα!!Τι φάση freethenipple;
Μα η αστακομακαροναδα δεν εχει περίβλημα μονο τα κομμάτια του αστακού μέσα στην μακαρονάδα!
Γιατι τον ειδα την ωρα που τον καθάριζε η Κυρια!Και τότε πώς είστε σίγουρος ότι ήτο αστακός και ουχί σουριμι;
Γιατι τον ειδα την ωρα που τον καθάριζε η Κυρια!
Μπα ειναι γνωστη επισης ο αντρας ειναι ο ψαρας και καθόμασταν στο ιδιο τραπεζι ,οποτε η αστακομακαροναδα ηταν πολυ νομιστη επισης γνωρίζω να ξεχωρίζω τον αστακο.Από την μαγείρισσα μέχρι το τραπέζι, είναι πολύς ο χρόνος και ο δρόμος.
Μπα ειναι γνωστη επισης ο αντρας ειναι ο ψαρας και καθόμασταν στο ιδιο τραπεζι ,οποτε η αστακομακαροναδα ηταν πολυ νομιστη επισης γνωρίζω να ξεχωρίζω τον αστακο.
ρε δεν καταλαβες σε σπιτι γνωστο ημουν ,αφου το λεω οτι ο αντρας της ηταν ο ψαρας το πρωι τον εβγαλε με την βαρκαΟ.Κ.
Δεν επιμένω.
Επειδή όμως γνωρίζω πολύ καλά τα της "εστίασης" στο 80% των περιπτώσεων που διαλέγεις τον ζωντανό αστακό από την βιτρίνα, φτάνει στο τραπέζι σου κατεψυγμένος.
Τι είναι αυτό ρε παιδιά ???
ρε δεν καταλαβες σε σπιτι γνωστο ημουν ,αφου το λεω οτι ο αντρας της ηταν ο ψαρας το πρωι τον εβγαλε με την βαρκα
Η καραφλα μου, φρέσκια φρέσκια από το γηροκομείο. Πρίν από καμιά ώρα την φωτογράφησα.
Λέω και εγώ ...
Καινούργιο είδος αστακού εμφανίστηκε στις Ελληνικές θάλασσες.
Έχω αφήσει να φαίνεται και λίγο αυτί.
Γερό επειδή είμαι φυσιογνωμιστής φαίνεσαι καλό παιδί από την πρώτη εικόνα
Τώρα μιλάς σωστά πες φιλάκια στη ρεσεψιόν από μένα. Και στον Ιταλό της καντίνας τον αγαπώ .Εγώ, όταν πάω στο Athenaeum να γαμήσω από yourAngels