raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.049
- Πόντοι
- 5.006
ποιο ειναι το μπροστα και ποιο το πισω?Η καραφλα μου, φρέσκια φρέσκια από το γηροκομείο. Πρίν από καμιά ώρα την φωτογράφησα.
ποιο ειναι το μπροστα και ποιο το πισω?Η καραφλα μου, φρέσκια φρέσκια από το γηροκομείο. Πρίν από καμιά ώρα την φωτογράφησα.
Καλα ρε τυπε πλακα κανεις δεν αναγνωρίζεις την κομψοτητα ?ποιο ειναι το μπροστα και ποιο το πισω?
Πάλι πήρες άδεια από κυρά και πεθερά για να σουλατσάρεις στο μπου?ποιο ειναι το μπροστα και ποιο το πισω?
για μισθωτο σε κοβω και σενα...Πάλι πήρες άδεια από κυρά και πεθερά για να σουλατσάρεις στο μπου?
Είχα κάνει γερό κομπόδεμα από επιδρομές σε Αγγλία και Γαλλία και τώρα τα σκορπάω εδώ στη Βαλχάλα.για μισθωτο σε κοβω και σενα...
MΟΝΟ εσυ και ο Νιπλης ειστε αρχοντοι εδω μεσα(καλα εσυ εισαι και μαλακας μεν αρχοντας δε) ολοι οι αλλοι ειναι μεροκαματιαρηδες φουκαραδες ξανθοπουλοιγια μισθωτο σε κοβω και σενα...
όχι και μαλάκας ο Τάκης!MΟΝΟ εσυ και ο Νιπλης ειστε αρχοντοι εδω μεσα(καλα εσυ εισαι και μαλακας μεν αρχοντας δε) ολοι οι αλλοι ειναι μεροκαματιαρηδες φουκαραδες ξανθοπουλοι
Καραφλα ειναι? Εγω για μπούτι το περασα στην αρχηΗ καραφλα μου, φρέσκια φρέσκια από το γηροκομείο. Πρίν από καμιά ώρα την φωτογράφησα.
Αρχοντομαλακαςόχι και μαλάκας ο Τάκης!
μας ζηλευουν πολλοι εδω μεσα...εμενα για την σοουμπιζ και τον νιπλη για τα φραγκαMΟΝΟ εσυ και ο Νιπλης ειστε αρχοντοι εδω μεσα(καλα εσυ εισαι και μαλακας μεν αρχοντας δε) ολοι οι αλλοι ειναι μεροκαματιαρηδες φουκαραδες ξανθοπουλοι
ΠιπέριΑρχοντομαλακας
Τακούλη σε πείραξε κανένας για να τον καθαρίσω?μας ζηλευουν πολλοι εδω μεσα...εμενα για την σοουμπιζ και τον νιπλη για τα φραγκα
σοουμπιζ σε τι στα πανηγύρια με τους Γύφτους?μας ζηλευουν πολλοι εδω μεσα...εμενα για την σοουμπιζ και τον νιπλη για τα φραγκα
κινειται στις παρυφες τις σοουμπιζ καθοτι εχει γνωστο γεροντοπουστα παλαιομοδιστροσοουμπιζ σε τι στα πανηγύρια με τους Γύφτους?
Κωστετσο η Γαβαλακινειται στις παρυφες τις σοουμπιζ καθοτι εχει γνωστο γεροντοπουστα παλαιομοδιστρο
δεν ηταν μοδιστρος....βιδεο κλιπ εκανε...κινειται στις παρυφες τις σοουμπιζ καθοτι εχει γνωστο γεροντοπουστα παλαιομοδιστρο
βιντεο εννοειτε ? να ομιλούμε την σωστη ελληνική γλώσσα!δεν ηταν μοδιστρος....βιδεο κλιπ εκανε...
Τον ειχε φερμαρει κανας γνωστος τραγουδιστης?δεν ηταν μοδιστρος....βιδεο κλιπ εκανε...
δεν μπορω να επεκταθω σε λεπτομερειεςΤον ειχε φερμαρει κανας γνωστος τραγουδιστης?
ποσα μουνακια εχεις gamisei απο ασιστ γεροντοπουστα?δεν μπορω να επεκταθω σε λεπτομερειες
καμια 40αριαποσα μουνακια εχεις gamisei απο ασιστ γεροντοπουστα?