Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.659
- Πόντοι
- 1.406
Συνεργασια Καρλ Μαλοουν-Τζον Στοκτον εχετε τυπεκαμια 40αρια
Οταν αποσυρθει πρεπει να τον κερασεις ενα τσιμπουκι τιμητικα
Συνεργασια Καρλ Μαλοουν-Τζον Στοκτον εχετε τυπεκαμια 40αρια
εχει αποσυρθει εδω και καιρο..πλεον συνεχιζω μονος μου την γκομενικη καριερα μου..Συνεργασια Καρλ Μαλοουν-Τζον Στοκτον εχετε τυπε
Οταν αποσυρθει πρεπει να τον κερασεις ενα τσιμπουκι τιμητικα
εχει αποσυρθει εδω και καιρο..πλεον συνεχιζω μονος μου την γκομενικη καριερα μου..
ηταν ομως ενα δυνατο στηριγμα στην τρυφερη νεανικη μου ηλικια...
Μάλιστα ,είχατε λέτε τρυφερή νεανική ηλικία πεστε μας περισσότερα για εκείνα τα τρυφερά χρονιά!εχει αποσυρθει εδω και καιρο..πλεον συνεχιζω μονος μου την γκομενικη καριερα μου..
ηταν ομως ενα δυνατο στηριγμα στην τρυφερη νεανικη μου ηλικια...
Ωχ,έληξε η άδεια από τη σύζυγοπαω για υπνο ηρεμος, ξεροντας οτι αυτη την ωρα ο νιπλης εκπροσωπει επαξια τους αρχοντους και γαμαει την ψηλη την αλογα....
σε τέτοιες καταστάσεις πολλά μπορει να πανε στραβάπαω για υπνο ηρεμος, ξεροντας οτι αυτη την ωρα ο νιπλης εκπροσωπει επαξια τους αρχοντους και γαμαει την ψηλη την αλογα....
Η κυρά έβγαλε μαστίγιο τώρα?σε τέτοιες καταστάσεις πολλά μπορει να πανε στραβά
παω για υπνο ηρεμος, ξεροντας οτι αυτη την ωρα ο νιπλης εκπροσωπει επαξια τους αρχοντους και γαμαει την ψηλη την αλογα....
θα λάβετε μέρος στο σοου?Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα σήμερα μου έταξαν κωλάδικο οπότε σε λίγο θα σας στείλω φώτο από τος ομορφιές της δραμινής επαρχίας
Δραμα η Καβαλα στη ΞανθηΔεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα σήμερα μου έταξαν κωλάδικο οπότε σε λίγο θα σας στείλω φώτο από τος ομορφιές της δραμινής επαρχίας
Μαλάκα μου για σένα έπρεπε όλη η χρονιά να ναι Ιούλιος - Αύγουστοςθα λάβετε μέρος στο σοου?
Μιλάμε για nightlife τσκληρό όχι μαλακίεςΔραμα η Καβαλα στη Ξανθη
εχω σουξε τυπε!Μαλάκα μου για σένα έπρεπε όλη η χρονιά να ναι Ιούλιος - Αύγουστος
Έχεις γαμηθεί στα μουνέτα στο μπου, δεν ξέρεις ποια να πρωτοπιάσεις
Σαν πιτσιρίκι στο ζαχαροπλαστείο, τα θες όλα !
Τιτανοτεράστιος ! Αλέφαντος speakingεχω σουξε τυπε!
με περίμενες να γυρίσω αγαπη μου..?Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα σήμερα μου έταξαν κωλάδικο οπότε σε λίγο θα σας στείλω φώτο από τος ομορφιές της δραμινής επαρχίας
τυπε νωρις γυρισες μαλλον δεν εγινε η δουλεια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με περίμενες να γυρίσω αγαπη μου..?
μπραβο το μωρο μου
10 λεπτακια εχω , αν με προλαβεις με πρόλαβες