Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.048
- Πόντοι
- 12.756
τραβα λιγο απο εκει μπραβο , γιατι εχω πει του Αντι να σε κανει μπαν απο εδω και μου ειπε οτι πρεπει να βγεις πρωταΠάμε λίγο νήμα Ζμπαουγκ
τραβα λιγο απο εκει μπραβο , γιατι εχω πει του Αντι να σε κανει μπαν απο εδω και μου ειπε οτι πρεπει να βγεις πρωταΠάμε λίγο νήμα Ζμπαουγκ
Γλομπεαρχης θα γίνω χήρεψε η θέση μετά τον ξαφνικό χαμό του προβοσκίδατραβα λιγο απο εκει μπραβο , γιατι εχω πει του Αντι να σε κανει μπαν απο εδω και μου ειπε οτι πρεπει να βγεις πρωτα
εχω εγω σειρα πρωταΓλομπεαρχης θα γίνω χήρεψε η θέση μετά τον ξαφνικό χαμό του προβοσκίδα
Εντάξει εγώ Γλομπεομυστηςεχω εγω σειρα πρωτα
Γλομπεομπαν θα εισαι , μονο στο κοσμοπολιταν θα μπορεις να μπαινειςΕντάξει εγώ Γλομπεομυστης
Χρόνια ήμουν επισκέπτηςΓλομπεομπαν θα εισαι , μονο στο κοσμοπολιταν θα μπορεις να μπαινεις
εδω ουτε επισκεπτης
Ποιας κοπέλας σου ρε μαλακα ποιας κοπέλας σου που βρήκες εσυ κοπέλα ;νονέ σου έχω νέα,
χρειάζομαι με την πρώτη ευκαιρία 1200 ευρω ,
χαλασε το κινητο της κοπέλας μου, και δεν μπορω να επικοινωνήσω μαζι της , ειναι σε τραγικη κατασταση ψυχολογικα , οπως και εγω να συμπληρωσω
Βοηθησε με
και η τυχη στα εφερε να ξαναγινειςΧρόνια ήμουν επισκέπτης
Δεν βαριέσαι θα γίνω μύστης επισκέπτηςκαι η τυχη στα εφερα να ξαναγινεις
η τυχη ειμαι εγω στην συγκεκριμενη περίπτωση
αυτο θα το αποφασίσουμε εμεις , ΟΧΙ ΕΣΥΔεν βαριέσαι θα γίνω μύστης επισκέπτης
Εσύ τώρα που θα φύγει Πινέζα ειδικά το μόνο που μπορείς να αποφασίσεις είναι σε ποιο ντελιβερυ θα πάρεις μην ψοφήσεις από πείνααυτο θα το αποφασίσουμε εμεις , ΟΧΙ ΕΣΥ
θα ερθει η ψηλη να κανει κουμαντο, να την τσεκαρω κιολαςΕσύ τώρα που θα φύγει Πινέζα ειδικά το μόνο που μπορείς να αποφασίσεις είναι σε ποιο ντελιβερυ θα πάρεις μην ψοφήσεις από πείνα
Χμμμμ ενδιαφέρον...θα ερθει η ψηλη να κανει κουμαντο, να την τσεκαρω κιολας
πινεζα θα φυγει αλλα θα ερθει η αλλαγη της , δεν μενω χωρις
αμα ξαναγραψεις χμμμ θα σεΧμμμμ ενδιαφέρον...
ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜαμα ξαναγραψεις χμμμ θα σε
και το σουβλι που εχει το μοσχαρι ειναι ωραιο , επρεπε να παρεις ενα κομματιΜόλις πήρα από το φίλο μου στο τσι Τσι που δουλεύει το Βασιλάκη μια μπριζόλα γίγας κάτι κεμπάπ και λίγα παιδάκια με σαλατα τσιτσι.
Το έχω φάει είναι αρκετό καλό.και το σουβλι που εχει το μοσχαρι ειναι ωραιο , επρεπε να παρεις ενα κομματι
Ποιες και μια zero , μην το γαμήσεις...Μόλις πήρα από το φίλο μου στο τσι Τσι που δουλεύει το Βασιλάκη μια μπριζόλα γίγας κάτι κεμπάπ και λίγα παιδάκια με σαλατα τσιτσι.
βαζει και ωραια ψητα λαχανικα συνοδευτικαΤο έχω ψάξει είναι αρκετό καλό.