athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.606
- Πόντοι
- 12.756
Φίλε Σέσκουλα σε νιώθωδεν ξερω τι με έπιασε τον τελευταίο καιρό και θέλω ολο γλυκαμαλλον ειναι που δεν γραφεί η Μαντω και εγινε μπαν η wine
![]()
Φίλε Σέσκουλα σε νιώθωδεν ξερω τι με έπιασε τον τελευταίο καιρό και θέλω ολο γλυκαμαλλον ειναι που δεν γραφεί η Μαντω και εγινε μπαν η wine
![]()
Ασε ρε λαμογιο εσυ φταις για ολα,ο Νιπλης ειχε δικιο!!Φίλε Σέσκουλα σε νιώθω
ποιος εισαι εσυ πάλι ?Ωραιο θέμα, κριμα που θυσιαστηκε στα off topic .
Προσφατως εχω γνωρισει 3-4 γυναικες που σχετικά με παιρνει για κανα ποτό και σκεφτομουν
"Τοσες πολλες γυναικες , τόσο πεσμένη ψυχολογία" .
Παντως loser εισαι οταν τα παρατας .
ΥΓ Ξυλοκόποι οι της bohemian ελπιζουμε στην ισοφαριση
εχει ενα θεμα να σε ξεκωλιασειΟ νιπλ λοβερ τι θέμα έχει;
παλι χωρις αυγο ??Εγω παλι ενα λιτο φρατζολακι τυρι γαλοπουλα μαγιονεζα λαιτ… και λιγο καρπουζακι! Και τωρα πολυ παγωμενο νερο![]()
Ναι ξεχασα να βαλω…παλι χωρις αυγο ??
τι εννοεί ο ποιητής ??Ωραιο θέμα, κριμα που θυσιαστηκε στα off topic .
Προσφατως εχω γνωρισει 3-4 γυναικες που σχετικά με παιρνει για κανα ποτό και σκεφτομουν
"Τοσες πολλες γυναικες , τόσο πεσμένη ψυχολογία" .
Παντως loser εισαι οταν τα παρατας .
ΥΓ Ξυλοκόποι οι της bohemian ελπιζουμε στην ισοφαριση
Νιπλ λοβερ,Νιπλ λοβερποιος εισαι εσυ πάλι ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχει ενα θεμα να σε ξεκωλιασει
εγω οχιας την κανω την ερωτηση αν και δεν νομιζω να μπορει να απαντησει καποιος
εχει κανεις πλεμπαιος απο εσας mac ?
εγω δεν ειμαι μουνης να ξερεις , οταν σε πεταξει στον δρομο η δικια σου , θα παρω τον δημο να ερθει να σε μαζεψειΝιπλ λοβερ,Νιπλ λοβερ
Σε σένα θα έρθω τα έχουμε πειεγω δεν ειμαι μουνης να ξερεις , οταν σε πεταξει στον δρομο η δικια σου , θα παρω τον δημο να ερθει να σε μαζεψει
ειμαι φιλος σου
σε μενα ή στον Νιπλ λοβερ ?Σε σένα θα έρθω τα έχουμε πει
Σε σένα τον Νιπλ λοβερσε μενα ή στον Νιπλ λοβερ ?![]()
Μην μου ανοίγεις την όρεξη και έχω φάει κωλοφακές σήμερα....ας την κανω την ερωτηση αν και δεν νομιζω να μπορει να απαντησει καποιος
εχει κανεις πλεμπαιος απο εσας mac ?
τσακω για να συστηθουμε ξαναΣε σένα τον Νιπλ λοβερ
εχεις ρε μουνι λέγε ?Μην μου ανοίγεις την όρεξη και έχω φάει κωλοφακές σήμερα....![]()
![]()
![]()
Πολύ συγκινητικόΌσο υπάρχει ωραίο παρεάκι και περνάω καλά θα μπαίνω και όταν γαμαω..αν για κάποιο λόγο σπάσει θά πάρω πούλο και θα γίνω σάν και σένα...
Όταν μου έδωσε η γυναίκα το παλιό της iphone αφού της πήρα το 12 το πέταξα σε 2 μέρες....εχεις ρε μουνι λέγε ?
νονέ σου έχω νέα,τι χασαμε εμεις οι μποχεμιανς![]()
![]()
![]()