athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.086
- Πόντοι
- 12.756
Φίλε Σέσκουλα σε νιώθωδεν ξερω τι με έπιασε τον τελευταίο καιρό και θέλω ολο γλυκα μαλλον ειναι που δεν γραφεί η Μαντω και εγινε μπαν η wine
Φίλε Σέσκουλα σε νιώθωδεν ξερω τι με έπιασε τον τελευταίο καιρό και θέλω ολο γλυκα μαλλον ειναι που δεν γραφεί η Μαντω και εγινε μπαν η wine
Ασε ρε λαμογιο εσυ φταις για ολα,ο Νιπλης ειχε δικιο!!Φίλε Σέσκουλα σε νιώθω
ποιος εισαι εσυ πάλι ?Ωραιο θέμα, κριμα που θυσιαστηκε στα off topic .
Προσφατως εχω γνωρισει 3-4 γυναικες που σχετικά με παιρνει για κανα ποτό και σκεφτομουν
"Τοσες πολλες γυναικες , τόσο πεσμένη ψυχολογία" .
Παντως loser εισαι οταν τα παρατας .
ΥΓ Ξυλοκόποι οι της bohemian ελπιζουμε στην ισοφαριση
εχει ενα θεμα να σε ξεκωλιασειΟ νιπλ λοβερ τι θέμα έχει;
παλι χωρις αυγο ??Εγω παλι ενα λιτο φρατζολακι τυρι γαλοπουλα μαγιονεζα λαιτ… και λιγο καρπουζακι! Και τωρα πολυ παγωμενο νερο
Ναι ξεχασα να βαλω…παλι χωρις αυγο ??
τι εννοεί ο ποιητής ??Ωραιο θέμα, κριμα που θυσιαστηκε στα off topic .
Προσφατως εχω γνωρισει 3-4 γυναικες που σχετικά με παιρνει για κανα ποτό και σκεφτομουν
"Τοσες πολλες γυναικες , τόσο πεσμένη ψυχολογία" .
Παντως loser εισαι οταν τα παρατας .
ΥΓ Ξυλοκόποι οι της bohemian ελπιζουμε στην ισοφαριση
Νιπλ λοβερ,Νιπλ λοβερποιος εισαι εσυ πάλι ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχει ενα θεμα να σε ξεκωλιασει
εγω οχιας την κανω την ερωτηση αν και δεν νομιζω να μπορει να απαντησει καποιος
εχει κανεις πλεμπαιος απο εσας mac ?
εγω δεν ειμαι μουνης να ξερεις , οταν σε πεταξει στον δρομο η δικια σου , θα παρω τον δημο να ερθει να σε μαζεψειΝιπλ λοβερ,Νιπλ λοβερ
Σε σένα θα έρθω τα έχουμε πειεγω δεν ειμαι μουνης να ξερεις , οταν σε πεταξει στον δρομο η δικια σου , θα παρω τον δημο να ερθει να σε μαζεψει
ειμαι φιλος σου
σε μενα ή στον Νιπλ λοβερ ?Σε σένα θα έρθω τα έχουμε πει
Σε σένα τον Νιπλ λοβερσε μενα ή στον Νιπλ λοβερ ?
Μην μου ανοίγεις την όρεξη και έχω φάει κωλοφακές σήμερα....ας την κανω την ερωτηση αν και δεν νομιζω να μπορει να απαντησει καποιος
εχει κανεις πλεμπαιος απο εσας mac ?
τσακω για να συστηθουμε ξαναΣε σένα τον Νιπλ λοβερ
εχεις ρε μουνι λέγε ?Μην μου ανοίγεις την όρεξη και έχω φάει κωλοφακές σήμερα....
Πολύ συγκινητικόΌσο υπάρχει ωραίο παρεάκι και περνάω καλά θα μπαίνω και όταν γαμαω..αν για κάποιο λόγο σπάσει θά πάρω πούλο και θα γίνω σάν και σένα...
Όταν μου έδωσε η γυναίκα το παλιό της iphone αφού της πήρα το 12 το πέταξα σε 2 μέρες....εχεις ρε μουνι λέγε ?
νονέ σου έχω νέα,τι χασαμε εμεις οι μποχεμιανς