LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Αν είστε κωλοβλαχοι μην παίρνετε iphoneΌταν μου έδωσε η γυναίκα το παλιό της iphone αφού της πήρα το 12 το πέταξα σε 2 μέρες....
Αν είστε κωλοβλαχοι μην παίρνετε iphoneΌταν μου έδωσε η γυναίκα το παλιό της iphone αφού της πήρα το 12 το πέταξα σε 2 μέρες....
ζητα τα απο τον Αθηναιονονέ σου έχω νέα,
χρειάζομαι με την πρώτη ευκαιρία 1200 ευρω ,
χαλασε το κινητο της κοπέλας μου, και δεν μπορω να επικοινωνήσω μαζι της , ειναι σε τραγικη κατασταση ψυχολογικα , οπως και εγω να συμπληρωσω
Βοηθησε με
για υπολογιστη μιλαω apple , οχι τηλεφωνοΌταν μου έδωσε η γυναίκα το παλιό της iphone αφού της πήρα το 12 το πέταξα σε 2 μέρες....
Καλησπέρα Νιπλ λοβεργια υπολογιστη μιλαω apple , οχι τηλεφωνο
οχι οπαδικα εδω μεσα , τι δεν καταλαβαινεις ????Έλα ρε ΜΠΟΥΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τα κερνάμε, εγώ έχω κινητο των 170 ευρώ με μπαταρία θηρίο που κάνει και για αμυντικός εξοπλισμός...Αν είστε κωλοβλαχοι μην παίρνετε iphone
νονέ σου έχω νέα,
χρειάζομαι με την πρώτη ευκαιρία 1200 ευρω ,
χαλασε το κινητο της κοπέλας μου, και δεν μπορω να επικοινωνήσω μαζι της , ειναι σε τραγικη κατασταση ψυχολογικα , οπως και εγω να συμπληρωσω
Βοηθησε με
Στην αρχή νόμιζα macdonalds ...το iphone εχει ios λογισμικο αλλο ειναι το mac
ειδες εδω με την πλεμπα προβληματα που αντιμετωπιζω, πρεπει να εξηγω τα αυτονοητατο iphone εχει ios λογισμικο αλλο ειναι το mac
Τσακω οπαδιλικιοχι οπαδικα εδω μεσα , τι δεν καταλαβαινεις ????
νονε τι ειναι αυτα που λες ?? δεν γινεται , δοκιμασα ετσι και καηκε η μιση ευβοια
Σκέψου ότι ακόμα έχω ατζέντα...ειδες εδω με την πλεμπα προβληματα που αντιμετωπιζω, πρεπει να εξηγω τα αυτονοητα
τηλεφωνικό κατάλογο σπιτι εννοεις?Σκέψου ότι ακόμα έχω ατζέντα...
Αυτό που γράφουμε τα τηλέφωνα...τηλεφωνικό κατάλογο σπιτι εννοεις?
μηπως εχεις και χρυσο οδηγο , τον κιτρινο ?
εχεις βαλει το 210- μπροστα απο τα αθηναικα νουμερα ή εχεις μεινει ακομα στα 5 ψηφιαΑυτό που γράφουμε τα τηλέφωνα...
Για κάνα βλάχο με πέρασες...11880....
Πάμε λίγο νήμα ΖμπαουγκΤελος… μπουξος στα πλειοφς…
Με συνδέει το κέντρο...εχεις βαλει το 210- μπροστα απο τα αθηναικα νουμερα ή εχεις μεινει ακομα στα 5 ψηφια
Ουτε αυτοι δεν εχουν παει…Πάμε λίγο νήμα Ζμπαουγκ