brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.769
- Πόντοι
- 2.606
Που είχες φάει στα βόρεια κρέας σε ποιο μαγαζί ;και το σουβλι που εχει το μοσχαρι ειναι ωραιο , επρεπε να παρεις ενα κομματι
Που είχες φάει στα βόρεια κρέας σε ποιο μαγαζί ;και το σουβλι που εχει το μοσχαρι ειναι ωραιο , επρεπε να παρεις ενα κομματι
μην μου πεις το Κοζι΄ς θα σε γαμησωΠου είχες φάει στα βόρεια κρέας σε ποιο μαγαζί ;
Στο τσιτσι στη γλυφαδα πηγαινα συνηθως οσες γκομενες εβγαινα πρωτα ραντεβου για φαγητοΜόλις πήρα από το φίλο μου στο τσι Τσι που δουλεύει το Βασιλάκη μια μπριζόλα γίγας κάτι κεμπάπ και λίγα παιδάκια με σαλατα τσιτσι.
http://tsi-tsi.gr/mod_restaurant_menu.phpΣτο τσιτσι στη γλυφαδα πηγαινα συνηθως οσες γκομενες εβγαινα πρωτα ραντεβου για φαγητο
Αχχχχ ωραια χρονια
Μετά τις κέρναγες το μεζέ σου?Στο τσιτσι στη γλυφαδα πηγαινα συνηθως οσες γκομενες εβγαινα πρωτα ραντεβου για φαγητο
Αχχχχ ωραια χρονια
Εσυ είχες πει ότι είχες πάει σε ένα και έφαγες καλά ;ποιο ήτανε ;μην μου πεις το Κοζι΄ς θα σε γαμησω
Ναι ρε τυπε!! ΦΑΓΗΤΑΡΕΣ!
Μετα ναι…ειχε κι αλλο κρεας!Μετά τις κέρναγες το μεζέ σου?
να μας κανει το τραπεζι ο αθηναιοςΝαι ρε τυπε!! ΦΑΓΗΤΑΡΕΣ!
Φυσικά....να μας κανει το τραπεζι ο αθηναιος
το συκωτι λεςΕσυ είχες πει ότι είχες πάει σε ένα και έφαγες καλά ;ποιο ήτανε ;
Νέα Πεντέλη νομίζω κατάλαβα ποιο λες μάλλον είμαι σίγουρος αλλά δεν θυμάμαι πως το λένετο συκωτι λες
ειναι σουβλακερι τυπου αλλα το παιζει λιγο κυριλε
Νεα Πεντελη πλατεια
Στα βορεια εχω φαει σχεδον παντου , απο σουβλατζιδικα μεχρι στο Πεντελικον , Εκαλη κλαμπ , ξενοδοχεια κτλ μεχρι και πισω απο το Νταου μεσα στα βουνα , εκει να φας παϊδακι , εχει καλο
+ 1000 Για Νταουτο συκωτι λες
ειναι σουβλακερι τυπου αλλα το παιζει λιγο κυριλε
Νεα Πεντελη πλατεια
Στα βορεια εχω φαει σχεδον παντου , απο σουβλατζιδικα μεχρι στο Πεντελικον , Εκαλη κλαμπ , ξενοδοχεια κτλ μεχρι και πισω απο το Νταου μεσα στα βουνα , εκει να φας παϊδακι , εχει καλο
να μην φοράς τα αθλητικά όμως για να μεινεις να πληρωσεις και τον λογαριασμο ,μην γινεις ΚεντερηςΦυσικά....
Παλια Παντελη εχει 2 , τον Κρυσταλλη που ειναι πανω στην πλατεια , και τον αλλον που ειναι με το που μπεις στην πλατεια και στριψεις δεξια και πας για τον παλιο δρομο για πισω απο το βουνοΝέα Πεντέλη νομίζω κατάλαβα ποιο λες μάλλον είμαι σίγουρος αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε
Εντίτ όχι αυτό που νομίζω είναι Πεντέλη όχι νέα Πεντέλη
Ναι αφού δουλεύει γάτα δικός μου τρώω αρκετά συχνά.βαζει και ωραια ψητα λαχανικα συνοδευτικα
ειναι νοστιμο το γαμημενο
ετρωγα συνεχεια οταν πρωτο ανοιξε , που ηταν το τελευταιο μαγαζι στην πιατσα και δεν πηγαινε κανεις , στην ακρη του θεου , ολα τα αλλα , κλαμπ καφεδες κτλ ειχαν κλεισειΝαι αφού δουλεύει γάτα δικός μου τρώω αρκετά συχνά.
Είμαι καβωμένος με αυτά zero σόδες περγαμόντο λεμονάδα μπυρες από όλαΠοιες και μια zero , μην το γαμήσεις...
μαλακα τι μου θυμισες τωρα , γλυκό του κουταλιου θέλω , περγαμοντο ή νεράτζιΕίμαι καβωμένος με αυτά zero σόδες περγαμόντο λεμονάδα μπυρες από όλα
Ναι γαμαειμαλακα τι μου θυμισες τωρα , γλυκό του κουταλιου θέλω , περγαμοντο ή νεράτζι