athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.084
- Πόντοι
- 12.756
Εκτός τό Χόμπιτ και κάποιους άλλους..Νομίζω ότι περίπου όλοι έτσι σκέφτονται.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν τό είδαΣε εσένα το έγραψε πριν λίγο
Εκτός τό Χόμπιτ και κάποιους άλλους..Νομίζω ότι περίπου όλοι έτσι σκέφτονται.
Δεν τό είδαΣε εσένα το έγραψε πριν λίγο
Δεν τό είδα
και γω αλλα κλαψομουνιαζω για γουρι
αν δεν βγει εχω και τον κωλο μου καλυμμενο οτι τα λεγα εγω και τετοια
Θα μπει καυλωμένος ο ΜΠΟΥΞΟ μετά θα είναι τίγκα και στα μπέργκερ και μαλαματινεςΕνα γκολ περιμενουμε ΕΝΑ ΓΚΟΛ της μποχιμιανς να παει παρατα να ξεροχυσουμε!!!
Αλητεια,αρουδεειδες,πανε να βγαλουν το κρεας απο τις διατροφικες μας συνηθειες,κλεινουν και τα βιγκαν εστιατορια τουςΤι να πω; Σαν να τρως ψαροκροκέτες χωρίς ψάρι
Μπουξος θα ΞΕΡΟΧΥΣΕΙ το βραδυ μετα και απο αποκλεισμο θρυλου…Θα μπει καυλωμένος ο ΜΠΟΥΞΟ μετά θα είναι τίγκα και στα μπέργκερ και μαλαματινες
Ε ναι,δεν το προχωρησα σε μπραζερς κλπ
Το έχω σκεφτεί πολύ καιρό τώρα...
Μαύρη χήρα, Marvel??
Είμαστε σαρκοφάγα, τέλος...Αλητεια,αρουδεειδες,πανε να βγαλουν το κρεας απο τις διατροφικες μας συνηθειες,κλεινουν και τα βιγκαν εστιατορια τους
Πραγματικά θα χύσει κουβάδες θα ξεκωλιασει ΜελάτοΜπουξος θα ΞΕΡΟΧΥΣΕΙ το βραδυ μετα και απο αποκλεισμο θρυλου…
Έχει πάει Τούμπα;Θα μπει καυλωμένος ο ΜΠΟΥΞΟ μετά θα είναι τίγκα και στα μπέργκερ και μαλαματινες
Δεν ήξερα ότι βγήκε,νόμιζα είχε πάει για αργότερα.Ε ναι,δεν το προχωρησα σε μπραζερς κλπ
Σπαγγέτι σπέσιαλ φούρνου σαλάτα σαγανακια και τώρα τρίγωνα Θεσσαλονίκης.Kριθαρακι με μπριζολες,σαλατες,φετα,κατι φρουτα Εσυ
Είσαι ωραίος!!!!!!Σπαγγέτι σπέσιαλ φούρνου σαλάτα σαγανακια και τώρα τρίγωνα Θεσσαλονίκης.
Πανοραματος να λεςΣπαγγέτι σπέσιαλ φούρνου σαλάτα σαγανακια και τώρα τρίγωνα Θεσσαλονίκης.
Πιο αποκλεισμο ρε στρατο εμείς θα πάμε Γιουρόπα λιγκ ομίλους και αυτη παίζουν ακόμα καρνεισον λιγκΜπουξος θα ΞΕΡΟΧΥΣΕΙ το βραδυ μετα και απο αποκλεισμο θρυλου…
Φυλαξου έρχεται ο ΜΠΟΥΞΟΣΠιο αποκλεισμο ρε στρατο εμείς θα πάμε Γιουρόπα λιγκ ομίλους και αυτη παίζουν ακόμα καρνεισον λιγκ
Βλεπω Σκαρλετιτσα,εχει σπασει λιγο,δυσκολα της καθεται το μεσο μελος του μπου.Στην αρχη ειμαι ακομα,ειδα χθες το κεντρι με Πολ Νιουμαν και Ρομπερτ Ρεντφορντ οποτε δεν εχω μεγαλες προσδοκιες για τη μαυροχηραΈχει πάει Τούμπα;
Να του πούμε την επόμενη φορά να σηκώσει πανώ για το μπου...
Δεν ήξερα ότι βγήκε,νόμιζα είχε πάει για αργότερα.
Λέει τίποτα;
Θα σε κάνω αρχηγό
εχετε πολύ πλάκα ρε καριοληδες
Φυλαξου έρχεται ο ΜΠΟΥΞΟΣ
Μάλιστα, θα το δω στην ώρα του.Βλεπω Σκαρλετιτσα,εχει σπασει λιγο,δυσκολα της καθεται το μεσο μελος του μπου.Στην αρχη ειμαι ακομα,ειδα χθες το κεντρι με Πολ Νιουμαν και Ρομπερτ Ρεντφορντ οποτε δεν εχω μεγαλες προσδοκιες για τη μαυροχηρα
Υγ 5ος ως τωρα
Έλα;αθηναιος ?