troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.018
- Πόντοι
- 5.506
μαζι με τον τζιμμη τον προβοσκιδουχο ..πεθαναν
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ....ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΤΑΡΑΈφυγε ένα μακρινό ταξίδι
μαζι με τον τζιμμη τον προβοσκιδουχο ..πεθαναν
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ....ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΤΑΡΑΈφυγε ένα μακρινό ταξίδι
το πρωι που με εγραψες ΝΙπλη στους παππουληδες το κανονισα να αλλαξει.ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ....ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΤΑΡΑ
το πρωι που με εγραψες ΝΙπλη στους παππουληδες το κανονισα να αλλαξει.
Γεια σου Νονέ , δωσε μου για να παρω μαγιω
το μαγιω νονέ , το μαγιω !!!!τι 310? η αλλαγη ονοματος?
εχει ξεφυγει στης τιμες αυτος ο αντισθενης ελεος
που ειναι ο νιπλε λαβερ ρε παιδια?
δεν θα επρεπε να ειναι ετσι...τι του στοιχιζει? μερικα μπαιτ ειναι η αλλαγη ενος νικ νειμ...φωτια και λαυρα ο πουστηςτο μαγιω νονέ , το μαγιω !!!!
ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΝΟΝΕ 310 ΕΥΡΩ , ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ !!δεν θα επρεπε να ειναι ετσι...τι του στοιχιζει? μερικα μπαιτ ειναι η αλλαγη ενος νικ νειμ...φωτια και λαυρα ο πουστης
εχω μια παρα πολυ ωραια φωτογραφια απο ηλιοβασιλεμα στην πειραικη....θα σου στειλωΤΟ ΜΑΓΙΟ ΝΟΝΕ 310 ΕΥΡΩ , ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ !!
ΣΤΕΙΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ , να κανω ηλεκτρονικη συναλλαγη να προλάβω το καλοκαιρι
κατασκοπας πρεπει να ειναι μπαρμπα...ηδη εμενα προσπαθησε να μου φαει λεφταΤίνος είναι αυτός ο "Νίπλης", που έχει οικειοποιηθεί το άβαταρ του κ. Μουνίπουλόβερ;
κατασκοπας πρεπει να ειναι μπαρμπα...ηδη εμενα προσπαθησε να μου φαει λεφτα
ακριβως...τον υποπτευτικα απο το 10 που εβαλε στην 300ρου...και δευτερον 300 ευρω μονο μαγιο ο νιπλης δεν θα φοραγε ακομα και αν δεν ειχε να φαει που λεει ο λογοςΥποψιάζομαι ότι πρόκειται για κλώνο του κ. Μπράμπου.
Μόνον αυτός θα αξίωνε χρήματα. Ο κ. Μουνίπουλόβερ είναι τζέντλεμαν. Ποτέ δεν θα μετερχόταν τέτοιων μεθόδων απόσπασης χρημάτων και μάλιστα τόσο ευτελούς ποσού. Να ήταν καμιά 300ρια χιλιάρικα... Μάλιστα...
στειλε οτι καρτα τελειωνει σε BANK sτο τελοςεχω μια παρα πολυ ωραια φωτογραφια απο ηλιοβασιλεμα στην πειραικη....θα σου στειλω
ακριβως...τον υποπτευτικα απο το 10 που εβαλε στην 300ρου...και δευτερον 300 ευρω μονο μαγιο ο νιπλης δεν θα φοραγε ακομα και αν δεν ειχε να φαει που λεει ο λογος
στειλε οτι καρτα τελειωνει σε BANK sτο τελος
γιουρομπανκ
αλφαμπανκ
πειραιως μπανκ
να σε ρωτησω νονε , μπηκε η συνταξη γιατι θα πρεπει να μου δωσεις και λεφτα για το καραβι να παω διακοπες
κανα 30αρι ειναι χοντρικα
10.000 καυσιμα
κανα 5000 κειτερινγκ
5000 διαφορα εξοδα
10.000 εξοδα φιλοξενίας και ψυχαγωγίας κτλ