TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
thn nyxta δεν κουνιεται καν ουτε τουαλετα γιατι μεταΝονός της νύχτας... ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ!!!
thn nyxta δεν κουνιεται καν ουτε τουαλετα γιατι μεταΝονός της νύχτας... ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ!!!
νονε στειλε μου σε παρακαλώ ΑΜΕΣΑ 2.700 ευρωτετοιο στειλε αθηναιο ΤΕΤΟΙΟ
τι επαθες ??Παιδιά είμαι πολύ στεναχωρημένος...λες και είμαι ο Μπάρος ένα πράγμα..δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα
Κάτι πολύ σοβαρό...με πλήγωσε..ο εσωτερικός μου κόσμος έγινε κομμάτιατι επαθες ??
γι υατο ξυπνησες 12 το μεσημερι ? ηταν χαλια ο εσωτερικός σου κόσμος ?Κάτι πολύ σοβαρό...με πλήγωσε..ο εσωτερικός μου κόσμος έγινε κομμάτια
εχασες την μαντω η το αλλο το καρτουνΚάτι πολύ σοβαρό...με πλήγωσε..ο εσωτερικός μου κόσμος έγινε κομμάτια
thn nyxta δεν κουνιεται καν ουτε τουαλετα γιατι μετα
Να σας ανοίξω την πληγωμένη μου ?;μην με κοροϊδέψετε όμως δεν θα το αντέξω
κανουμε εμεις τετοια πραγματα ?? για ποιους μας περασες !!!!Να σας ανοίξω την πληγωμένη μου ?;μην με κοροϊδέψετε όμως δεν θα το αντέξω
πες ρε φιλε ΠΕΣ...Να σας ανοίξω την πληγωμένη μου ?;μην με κοροϊδέψετε όμως δεν θα το αντέξω
νονε !! κοιτα με τον πονο του μαλάκα μην ξεχαστεις και δεν μου στειλεις τα λεφτα , ειναι ΑΝΑΓΚΗ ΛΕΜΕπες ρε φιλε ΠΕΣ...
πες ρε φιλε ΠΕΣ...
θα πει καμια μαλακια και θα πω να τον μπαναρουν τωρα που εχω τα κονέ στο σαητΠολύ σοβαρή συζήτηση βλέπω
το προχωραω λεμε ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΩ.....νονε !! κοιτα με τον πονο του μαλάκα μην ξεχαστεις και δεν μου στειλεις τα λεφτα , ειναι ΑΝΑΓΚΗ ΛΕΜΕ
Το νού σου κλώνε. ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!!!θα πει καμια μαλακια και θα πω να τον μπαναρουν τωρα που εχω τα κονέ στο σαητ
καρδια ειπε ο ανθρωπας ρε μπαρμπα ΚΑΡΔΙΑΘα έφαγε τίποτα όσπρια, και θα τον σμπαράλιασαν όλο το βράδυ.
Το νού σου κλώνε. ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!!!
ΚΛΑΙΝ ΡΕ κλαιν....σκαια λογιαΛοιπόν παιδιά ενώ ξέρετε όλοι σας ότι δεν έχω ζωή και μόνο εδώ μέσα βρίσκω γαλήνη και δροσιά ήρθε ο λαιον ο επονομαζόμενος χασάπης νάνος του μπου και με τραμπουκισε άσχημα... γιατί μπαίνει εδώ τελειωμένε ενώ είσαι διακοπές,,σκαια λόγια... κάτι έσπασε μέσα μου μετά τα βαριά λόγια του Βασιλιά Χόμπιτ... δεν ξέρω ίσως πρέπει να απέχω παιδιά γιατί έσπασα με αυτή την τραμπουκα...