Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.013
- Πόντοι
- 12.756
εννοειται μουτροΜε αναστολή είναι έξω ο Ρουμάνος και συνεχίζει
θα τον αφησαν οι δικοι μας επειδη εστειλαν τους πυροσβεστες οι Ρουμανοι
εννοειται μουτροΜε αναστολή είναι έξω ο Ρουμάνος και συνεχίζει
αλλαξε το ονομα ρε ...να μην τον κυνηγανε οι νυφεςΟ Nipple Lover πέθανε
Ζήτω ο Νίπλης
Νύφες,εισαγγελεις, τελωνεία, εφορίες, τράπεζες,κλητήρες, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπαλλαξε το ονομα ρε ...να μην τον κυνηγανε οι νυφες
τι σπουδαιει εισαστε και παπαριες ενας απο τους 2 σας θα εισηγηθω να γινει γκλομπεαρχηςΜε αναστολή είναι έξω ο Ρουμάνος και συνεχίζει
εννοειται μουτρο
θα τον αφησαν οι δικοι μας επειδη εστειλαν τους πυροσβεστες οι Ρουμανοι
Η αγαπη μου ειπα, οχι το πουτανακι μουο λακης τυπε ειναι μπαν εδω και καιρό
Τι να πω εγώ τότε που από Τρελός έγινα Ράγκναρ γιατί με κυνηγούσαν όλες οι γυναίκες της Σκανδιναβίας,της Αγγλίας μέχρι και επιτυχίες στη Γαλλία είχα (ακόμη και με Κινέζα σκλάβα είχα αλισβερίσι)αλλαξε το ονομα ρε ...να μην τον κυνηγανε οι νυφες
Ήθελα να ζήσω και εγώ μέσω των μελών εδώ που είναι όλοι πλούσιοι, πανέμορφοι,πουτσαραδες και γαμανε από μοντέλα και πάνω... ρουφάω γνώση φίλε
ιντερνατιοναλ γκομενος ειχες αλλαξει πλευρο ?Τι να πω εγώ τότε που από Τρελός έγινα Ράγκναρ γιατί με κυνηγούσαν όλες οι γυναίκες της Σκανδιναβίας,της Αγγλίας μέχρι και επιτυχίες στη Γαλλία είχα
Αγνωστο τυπε , κάποιοι λένε μπαν , κάποιοι διαγραφήΗ αγαπη μου ειπα, οχι το πουτανακι μου
Ζηλεύουμε?ιντερνατιοναλ γκομενος ειχες αλλαξει πλευρο ?
αν σου περισευει κανεναν μην το δωσεις θα μας χρειαστει να διονισουμε την ρατσα οταν συντομα μας χαιρετησειςΆσε...Και 2 φορές παντρεμένος,6 παιδιά απέκτησα.
Καρπερό το Λοθμπροκέικο
Μου βάζεις δύσκολα Τασούλη.αν σου περισευει κανεναν μην το δωσεις θα μας χρειαστει να διονισουμε την ρατσα οταν συντομα μας χαιρετησεις
μαζι με τον τζιμμη τον προβοσκιδουχο ..πεθανανπου ειναι ο νιπλε λαβερ ρε παιδια?
Έφυγε ένα μακρινό ταξίδιπου ειναι ο νιπλε λαβερ ρε παιδια?
τοσο μακρινο που εγω καλου κακου εριξα και ενα χεσιμοΈφυγε ένα μακρινό ταξίδι
Να φύγει ένα βάρος από πάνω σουτοσο μακρινο που εγω καλου κακου εριξα και ενα χεσιμο