athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.051
- Πόντοι
- 12.756
Καραμανης είδωλο ΤάσουληΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΛΛΕς ΑΔΥΝΑΜΙΕς ΒΛΕΠΩ η πολυ αγαπητος εισαι η σου μεινανε κουσουρια απο το μακαριτη
Καραμανης είδωλο ΤάσουληΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΛΛΕς ΑΔΥΝΑΜΙΕς ΒΛΕΠΩ η πολυ αγαπητος εισαι η σου μεινανε κουσουρια απο το μακαριτη
δεν τον ξερω προσωπικα εμπιστευομαι την κριση σου για τον κολλητο σου τον νιπλη δεν θα μας πεις κατιΚαραμανης είδωλο Τάσουλη
που ησουν γαμιολα ?Καραμανης είδωλο Τάσουλη
Κοιμόμουνπου ησουν γαμιολα ?
χαμενος χρόνος , πεταξες αυτες τις ωρες της ζωης σου τον καδοΚοιμόμουν
Γαμιεται στο γιοτ με ενα μαρτίνι και πρήζει μπάλες μέχρι να χύσειδεν τον ξερω προσωπικα εμπιστευομαι την κριση σου για τον κολλητο σου τον νιπλη δεν θα μας πεις κατι
Θέλω ξεκούραση έχω λυγίσει από την δουλειάχαμενος χρόνος , πεταξες αυτες τις ωρες της ζωης σου τον καδο
εχω να δεις ποσο κουρασμενος ειμαιΓαμιεται στο γιοτ με ενα μαρτίνι και πρήζει μπάλες μέχρι να χύσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θέλω ξεκούραση έχω λυγίσει από την δουλειά
ποιος εισαι εσυ?εχω να δεις ποσο κουρασμενος ειμαι
τελος εβδομαδα αδεια η πινεζα
σκαει το ψηλο για ΠΣΚ εδω και τους παλιους λογαριασμους και απωθημενα
απο εβδομαδα σκαφακι και δρομο
αμα ειναι καλο το ψηλό θα το παρω μαζι , αν και εκει θα εχει ηδη φουσκωτες κουκλες που λεει και ο Μπραμπ
πρεπει να το γιορτασω , αλλαξα ονομα
διαβαζα καιρο το σαη και γραφτηκαποιος εισαι εσυ?
Ειδε κανεις την αγαπη μου;σε τι μπορουμε να βοηθήσουμε αγαπητό μέλος ?
Έτσι έκανα εγώ... χρόνια αναγνώστηςδιαβαζα καιρο το σαη και γραφτηκα
ο λακης τυπε ειναι μπαν εδω και καιρόΕιδε κανεις την αγαπη μου;
τι σε εκανε να κανεις αυτο το σημαντικο βημα και να πατησεις εγγραφη τυπε ?Έτσι έκανα εγώ... χρόνια αναγνώστης
Ήθελα να ζήσω και εγώ μέσω των μελών εδώ που είναι όλοι πλούσιοι, πανέμορφοι,πουτσαραδες και γαμανε από μοντέλα και πάνω... ρουφάω γνώση φίλετι σε εκανε να κανεις αυτο το σημαντικο βημα και να πατησεις εγγραφη τυπε ?
παντως κρατηθηκε ο σκυλος δεν μπαινει...πανω στον ταφο του Λακαρου ανεμιζει μια ολολευκη σωβρακοφανελα τιμης ενεκεν
αα μαλισταΉθελα να ζήσω και εγώ μέσω των μελών εδώ που είναι όλοι πλούσιοι, πανέμορφοι,πουτσαραδες και γαμανε από μοντέλα και πάνω... ρουφάω γνώση φίλε
Εδώ μέσα ναυάγια;;αν είναι δυνατόναα μαλιστα
και εγω νομιζα οτι ησουν ενα βημα πριν την αυτοκτονια και ειπες κατσε να γραφτω εκει στα ναυαγια που σιγουρα θα βρω χειροτερα και θα παρω τα πάνω μου
αυτη την εικόνα δειχνουμε επιτηδες προς τα εξω φίλεΕδώ μέσα ναυάγια;;αν είναι δυνατόν
Με αναστολή είναι έξω ο Ρουμάνος και συνεχίζειαυτη την εικόνα δειχνουμε επιτηδες προς τα εξω φίλε
Ναυαγια δειχνουμε στους εξω για να γλυτωσουμε
ειδες ο Ρουμανος στην Μυκονο τι επαθε ? εδειχνε πλούτο και τον τσακωσαν
ενω εμεις εδω πινει ο Μπραμπ σαμπανια απο την κωλοτρυπιδα του Βατραχομουρη για πρωινο