Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.948
- Πόντοι
- 12.756
Μην σου πω μέχρι και ο Άλεξ θα ζηλέψειΕκανα αιτημα φιλιας στη Μαντω, λετε να ζηλεψει η γουαιν αγορινες μου;
Μην σου πω μέχρι και ο Άλεξ θα ζηλέψειΕκανα αιτημα φιλιας στη Μαντω, λετε να ζηλεψει η γουαιν αγορινες μου;
Με ζήτησε κανείς ?Ομορφιά μου
Άμα είναι να μας κάνεις like, πες ότι μαλακία θεςΜε ζήτησε κανείς ?
(Να πω καμιά μαλακία να περάσει η ώρα)
Πάρε το εξ μποξ στον Αθηναίο και θα φας λάικς με το κιλόΆμα είναι να μας κάνεις like, πες ότι μαλακία θες
Τυπε τα λαϊκ ειναι τα νεα μπιτκοϊνΆμα είναι να μας κάνεις like, πες ότι μαλακία θες
Ο αλεξ δε ζηλευει, ειναι φιλος μουΜην σου πω μέχρι και ο Άλεξ θα ζηλέψει
Δεν μπορώ να σου στερήσω αυτή τη χαρά..Πάρε το εξ μποξ στον Αθηναίο και θα φας λάικς με το κιλό
Είμαι ψυχάρα ρε για αυτό θα του το πάρωΔεν μπορώ να σου στερήσω αυτή τη χαρά..
Να τον δεις να κλαίει στην αγκαλιά σου με το κουτί
Θα του το χαλασειΕίμαι ψυχάρα ρε για αυτό θα του το πάρω
Εσύ τι θα κάνεις για εκείνον?
Μαλλον ξεκινησε και βραδυνη δουλεια ο μουνης, εκτος αν πηγε για σουΓλακιαΓαμιολες ήρθα... έριξα ένα πουτσακο και απολαμβάνω τώρα κατυσαρκ με σόδα και σερφαρω μπου..... ΝΙΠΛΗ αν κοιμήθηκες θα σε γαμησω με βιοδοπουτσα
Σε τι τον εριξες κατσικά η προβατίνα??Γαμιολες ήρθα... έριξα ένα πουτσακο και απολαμβάνω τώρα κατυσαρκ με σόδα και σερφαρω μπου..... ΝΙΠΛΗ αν κοιμήθηκες θα σε γαμησω με βιοδοπουτσα
ΑρνάκιΣε τι τον εριξες κατσικά η προβατίνα??
Γυναικαρα ειναι η Αθηναιζα, κοριτσαροςΣε τι τον εριξες κατσικά η προβατίνα??
Ασχημουλα είναι σαν και μένα ταιριάξαμε.. λίγο χοντροί, άσχημοι και βδελυροι... καμμιά σχέση με τα ομορφοπαιδα του σαιΓυναικαρα ειναι η Αθηναιζα, κοριτσαρος
Όλο για ομορφόπαιδα λέτε,πόση ζήτηση έχω πχιά?Ασχημουλα είναι σαν και μένα ταιριάξαμε.. λίγο χοντροί, άσχημοι και βδελυροι... καμμιά σχέση με τα ομορφοπαιδα του σαι
Semedo, Ελ Αραμπύ... σου αρέσουν οι μελαμψες ψωλες μωρή αχλάδω;O Semedo πώς θα γίνει να μου δώσει το μουνί στο χέρι; Έχουμε κανένα κονέ;
Και γω ασχημουλης κοντος και χοντρουλης ειμαι αλλα ας μεινει μεταξυ μας. Μην το μαθει και η γουαιν και μου κοψει τα λαικ.Ασχημουλα είναι σαν και μένα ταιριάξαμε.. λίγο χοντροί, άσχημοι και βδελυροι... καμμιά σχέση με τα ομορφοπαιδα του σαι