Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.946
- Πόντοι
- 12.756
αμα βαλει ομως θελω 3000 λαικ , οκ ?Μπα δεν παίζω παιχνιδια
ένα γκολακι θέλω να βάλει ο θρύλος… ξερεις από βουντού τίποτα;
αμα βαλει ομως θελω 3000 λαικ , οκ ?Μπα δεν παίζω παιχνιδια
κατσε μπηκε Μπραμπ , ειναι 50 σελιδες πισω , σε κανα 2ωρο θα κανει εισοδο με δυνατη μαλακία ατάκαΚακομοιρε μεγαλοαστε....
Τσακω υγρό πυραμα βαλει ομως θελω 3000 λαικ , οκ ?
κατσε μπηκε Μπραμπ , ειναι 50 σελιδες πισω , σε κανα 2ωρο θα κανει εισοδο με δυνατη μαλακία ατάκα
Τότε μπορείς να κάνεις ένα xbox δώρο σε κάποιον που το έχει πολύ μεγάλη ανάγκη...Μπα δεν παίζω παιχνιδια
πες την αληθεια μπραδερινι , νιωθεις και εσυ οτι κανεις μια καλη πραξη που εχεις φιλο τον μαλάκα τον Μπραμπ ? που δεν τον κανει κανεις παρεα με τις μαλακιες που λεει ..Τσακω υγρό πυρ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα την βρωεσυ φταις γι αυτο να ξερεις ..
αυτη ειναι ανήμπορη
εσυ πρεπει να βρεις την λυση
Αγαπάμε Μπραμπ εννοείται, ΕΝΝΟΕΊΤΑΙπες την αληθεια μπραδερινι , νιωθεις και εσυ οτι κανεις μια καλη πραξη που εχεις φιλο τον μαλάκα τον Μπραμπ ? που δεν τον κανει κανεις παρεα με τις μαλακιες που λεει ..
2500 και κλείσαμεαμα βαλει ομως θελω 3000 λαικ , οκ ?
ωωωω καλως τον κολλητοΔιάγγελμα είδαμε ;
Αυτή με τα ποδάρια ανοιχτά πάνω στο τραπέζι είναι η λεγόμενη ;ωωωω καλως τον κολλητο
πας παει μπραδερ ?
Τότε μπορείς να κάνεις ένα xbox δώρο σε κάποιον που το έχει πολύ μεγάλη ανάγκη...
αμα ηταν αυτη θα ειχαμε δραματα εδω μεσαΑυτή με τα ποδάρια ανοιχτά πάνω στο τραπέζι είναι η λεγόμενη ;
Μαντω δεν ξερεις , αλλα εσυ την πασαρες σεσκουλα , και αν ηταν κανα φροκαλο θα ετρεχε ο κακομοιρης στους ψυχολόγουςΑντικειμενικά Γουινε είναι όμορφη.. Μαντώ δεν ξέρω.. εγκυκλοπαίδικα μιλώντας πάντα
Επειδή είμαι μνηστευμενος φιλτατεΜαντω δεν ξερεις , αλλα εσυ την πασαρες σεσκουλα , και αν ηταν κανα φροκαλο θα ετρεχε ο κακομοιρης στους ψυχολόγους
κανε πρωτα λαικ και μετα θα σου απαντησω , παλιομουνοπανοΕπειδή είμαι μνηστευμενος φιλτατε
ετσι μπραβοΕπειδή είμαι μνηστευμενος φιλτατε
Δεν πρέπει όμως να δούμε τι ψάρια πιάνει και η Μαντώ; για τον φίλο Σέσκουλα ;ετσι μπραβο
να γαμησει τον στελνεις η να μαθει να τρωει σουσι ?Δεν πρέπει όμως να δούμε τι ψάρια πιάνει και η Μαντώ; για τον φίλο Σέσκουλα ;