alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Εμενα?
Εμενα?
θες να σε κανει φολοου ο σεσκουλας ?Εμενα?
Τι θα κερδίσω?
θα σε παρει σκαιπ να του δειξεις τα βυζάκια σουΤι θα κερδίσω?
πατα και ενα λαικ ρε μουνι μην χασω τους ποντους , αφου βλεπεις ποντο-ποντο παω με το μουνοπανο τον Αθηναιο
ναι σαι καλα αδερφέ
Πάτησα....
Ποντάρει στη μουνοδουλίασεεεεεεχχχχμμμμ ... στην ανιδιοτέλεια σουΤι θα κερδίσω?
πες οτι του γαμιεται το σόι , ειναι μια καλη αρχηO Semedo πώς θα γίνει να μου δώσει το μουνί στο χέρι; Έχουμε κανένα κονέ;
τι επαθες αγορίνα μου , ποια σε πειραξε?Φρένο ρε στις καριολες... φρένο από τα αποδυτήρια..Σκοτινιαστε τους τον ουρανό μαυριστε τους τα αστέρια
Κερδιζει ο Αθηναίος, χρειάζεσαι περισσότερα λαι ή να του ακυρωθούν μερικά ή και τα δύο ταυτόχρονα.ναι σαι καλα αδερφέ
ευχαριστουμε για την προτίμηση
Τι έγινε;;Φρένο ρε στις καριολες... φρένο από τα αποδυτήρια..Σκοτινιαστε τους τον ουρανό μαυριστε τους τα αστέρια
στους ποντους ειμαστε ισαΚερδιζει ο Αθηναίος, χρειάζεσαι περισσότερα λαι ή να του ακυρωθούν μερικά ή και τα δύο ταυτόχρονα.
Ιδέες δίνω...
α οκ μπραδερινι μου..Παιδιά ΣΤΗΡΊΖΩ ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ και έγραψα τα σοφά του λόγια
Εμενα θελει να με κανει να ζηλεψωθες να σε κανει φολοου ο σεσκουλας ?
μαλάκα σε τι καταστροφική κατασταση βρίσκεσαι ?
πες στα φιλαράκια σου εδω
Φρέντο ...Φρέντο .... Ρε συ που χάθηκε ο Καραμάνης ? Ξαναγράφει η γρατσουνιάρα και εξαφανίστηκε ο Καραμάναρος ?Φρένο ρε στις καριολες... φρένο από τα αποδυτήρια..Σκοτινιαστε τους τον ουρανό μαυριστε τους τα αστέρια
Το ειδαΝα τα, ζήλεψε
Εγώ αποσυρθηκα πλέον ...α οκ μπραδερινι μου..
και εμεις νομισαμε οτι σου εκλεψε καμιά πουτανα το πενσακι για τις παρανυχίδες και ειμασταν ετοιμοι να παμε για σφαγη
Διακοπαρει ΧίοΦρέντο ...Φρέντο .... Ρε συ που χάθηκε ο Καραμάνης ? Ξαναγράφει η γρατσουνιάρα και εξαφανίστηκε ο Καραμάναρος ?
Φήμες λένε πως είναι το ίδιο άτομο
τυπε σε πιστευω ..Εμενα θελει να με κανει να ζηλεψω
Μην το παιζεις χαζος
Νιπλη το «χαχα» μετραει για λαικ η τζάμπα το πατάω;α οκ μπραδερινι μου..
και εμεις νομισαμε οτι σου εκλεψε καμιά πουτανα το πενσακι για τις παρανυχίδες και ειμασταν ετοιμοι να παμε για σφαγη