athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
Και με Μαντώ;wine ποτε θα παμε για γευμα με θεα το απέραντο γαλάζιο και ρομαντική μουσική .
Και με Μαντώ;wine ποτε θα παμε για γευμα με θεα το απέραντο γαλάζιο και ρομαντική μουσική .
Στον Τιτανικό τυπε ?wine ποτε θα παμε για γευμα με θεα το απέραντο γαλάζιο και ρομαντική μουσική .
Μπιφ Αθηναίου με Νίπλη.
Εσυ φταις σκουλήκι μου την εφαγεςΚαι με Μαντώ;
λες γι αυτην που τον εστειλες να φαει τα μουτρα του και να πεσει στην πρεζα απο καταθλιψη ?Και με Μαντώ;
Θα φωναξω και τον Αθηναιο να παιζει βιολιΣτον Τιτανικό τυπε ?
αργησες λιγο νομίζω
Θα φωναξω και τον Αθηναιο να παιζει βιολι
Τι έχετε πάθει όλοι ρε?ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΠΑΝΗΓΥΡΙ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΧΒΟΧ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟ
τυπε και ο Ανδρεας Παπανδρεου τα ελεγε αυτα και εφερε μια ψωλα αεροσυνοδο μαζι τουΤι έχετε πάθει όλοι ρε?
Εγώ θα του το πάρω.
Προσφέρθηκα εγώ γιατί εσύ του κάνεις τον δύσκολοτυπε και ο Ανδρεας Παπανδρεου τα ελεγε αυτα και εφερε μια ψωλα αεροσυνοδο μαζι του
μαλακα ο Μπαρος σε λιγο θα γραψει και στα σχολια στο protothema.gr , αλλα εδω μεσα δεν θα γραψει
Σε βλέπω να ανοίγεις κατάστημα με xbox από αυτά που θα πάρεις...
γαμηθηκες να του φερνεις που εχει μπλεξει τα κοντρολ , με ποιο παιζει σε ποια κονσολαΠροσφέρθηκα εγώ γιατί εσύ του κάνεις τον δύσκολο
Από το κόμπλεξ του χορδές έχουν γιυ τα νεύρα του... μιλάμε για Ταμτακο ολκής βουλγαρογιουφταμαλακα ο Μπαρος σε λιγο θα γραψει και στα σχολια στο protothema.gr , αλλα εδω μεσα δεν θα γραψει
Σειρά έχουν τα νήματα γκει-λέσμπιαν...μαλακα ο Μπαρος σε λιγο θα γραψει και στα σχολια στο protothema.gr , αλλα εδω μεσα δεν θα γραψει
μολις γραψει στα τρανσακια θα στειλω πμ στον βατραχομουρη να του πειΣειρά έχουν τα νήματα γκει-λέσμπιαν...
μολις γραψει στα τρανσακια θα στειλω πμ στον βατραχομουρη να του πει
- ρε μουτρο πες και εσυ καμια πληροφορία , ολα ετοιμα τα θες
πατα και ενα λαικ ρε μουνι μην χασω τους ποντους , αφου βλεπεις ποντο-ποντο παω με το μουνοπανο τον Αθηναιο