brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.763
- Πόντοι
- 2.606
Θα φας τσαντια από την δικιά σου πρόσεχε πας φιρι φιρι για διάδρομο το βραδυΑντικειμενικά Γουινε είναι όμορφη.. Μαντώ δεν ξέρω.. εγκυκλοπαίδικα μιλώντας πάντα
Θα φας τσαντια από την δικιά σου πρόσεχε πας φιρι φιρι για διάδρομο το βραδυΑντικειμενικά Γουινε είναι όμορφη.. Μαντώ δεν ξέρω.. εγκυκλοπαίδικα μιλώντας πάντα
Ειμαι ερωτευμενοςΝαι αλλά η δουλειά πάνω από όλα,ΑΠΟ ΌΛΑ
ηδη πρεπει να επεσε η πρωτη με την απαντηση της γουαινΘα φας τσαντια από την δικιά σου πρόσεχε πας φιρι φιρι για διάδρομο το βραδυ
Να πας να γαμηθεις με την Πινέζα Μουνη...χβοξ δεν κάνεις δώρο γαμησου..Αθηναιο προσεχε τι γραφεις για σε λιγο την βλεπω να σου κοβει τα χερια απο τους ωμους , και οχι xbox δεν θα μπορεις να παιξεις , αλλα ουτε να ξυσεις τ αρχιδια σου στην δουλεια δεν θα μπορεις
να λες και ευχαριστω που δεν σου παιρνωΝα πας να γαμηθεις με την Πινέζα Μουνη...χβοξ δεν κάνεις δώρο γαμησου..
Σου είπα τι θέλω...χβοξνα λες και ευχαριστω που δεν σου παιρνω
θα σου παρω τα καλυτερα προσθετα μελη σε χερια που υπαρχουν
ενα καρω λεφτα θα κανουν
οτι μου πει η σχεση σου θα σου παρωΣου είπα τι θέλω...χβοξ
Λέει να μου το πάρεις για να μην της πρήζω το μουνιοτι μου πει η σχεση σου θα σου παρω
πρεπει να παρω την αδεια της
ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕΝΕΙΣ
Λέει να μου το πάρεις για να μην της πρήζω το μουνι
Λέει να μου το πάρεις για να μην της πρήζω το μουνι
4000 λαικ,Τώρα αν δεν μου το πάρεις γαμιεσαι και από τα αυτιά
Τα λαικ τα κάνω επειδή το γουστάρω... και εσύ πρέπει να μου το πάρεις επειδή θες αλλιώς γάμα το.. πάω για γούτσου γούτσου4000 λαικ,
Ξεκίνα
Τα λαικ τα κάνω επειδή το γουστάρω... και εσύ πρέπει να μου το πάρεις επειδή θες αλλιώς γάμα το.. πάω για γούτσου γούτσου