athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.017
- Πόντοι
- 12.756
Που είναι ο μαλακας σε καμμιά καντίνα πάλι με υπόκοσμο;
Ήρθε ο ΓΑΜΙΟΛΑΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήρθε ο ΓΑΜΙΟΛΑΣ
Κατω τα ξερα σου απο τη γουαιν και θα τα κανονισω με τον πρωτευουσιανο, μην αγχωνεσαι, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙΜου την εφαγε ο Αθηναιος
δεν γινετε αυτο εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγάλοςΚατω τα ξερα σου απο τη γουαιν και θα τα κανονισω με τον πρωτευουσιανο, μην αγχωνεσαι, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ
Αντί να του δώσουν το λουκάνικο ολόκληρο του το δώσανε σε ροδέλες τον περάσανε για Κουμπαρα τον κωλο τουΠου είναι ο μαλακας σε καμμιά καντίνα πάλι με υπόκοσμο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήρθε ο ΓΑΜΙΟΛΑΣ
Γαμιεται άστοoff topic:
Δεν μπορεί να πέσει λίγο η γαμημένη η θερμοκρασία?
Πάει και το συκώτι !!Η έχω γίνει αλκοολικός η το κατυσαρκ είναι παναλαφρο πλέον
Που να δεις ποσο μεγαλος ειναι ο πλαστης στο σπιτι της αρραβωνιαραςδεν γινετε αυτο εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγάλος
Εχει τον πουτσο για πούλημαΠάει και το συκώτι !!
Κόψε ρε μαλακά λίγο , δεν θα μείνει τίποτα να πουλήσουμε
Γαμιεσαι ασχημαΆλλη μια προσβολή και θα αρχίσω να σε γουστάρω
Γίνεται ότι θέλω ΕΓΏ...αλανης μπηχτης μουνοτριφτηςΠου να δεις ποσο μεγαλος ειναι ο πλαστης στο σπιτι της αρραβωνιαρας
Ούτε για σελιδοδείκτης σε μικρό σημειωματάριο τσέπης δεν κάνειΕχει τον πουτσο για πούλημα
Το σαξοΠάει και το συκώτι !!
Κόψε ρε μαλακά λίγο , δεν θα μείνει τίποτα να πουλήσουμε
Εχω κρανος full faceΠου να δεις ποσο μεγαλος ειναι ο πλαστης στο σπιτι της αρραβωνιαρας
Με τίποτα...θα πεθάνω μαζί τουΤο σαξο
Εντάξει όλα αυτά, αλλά σαν πολύ γρήγορα δεν γάμησες και τελείωσες και πίνεις ηδη ποτό;Γίνεται ότι θέλω ΕΓΏ...αλανης μπηχτης μουνοτριφτης
Ποτε θες να σε παω βολτα με την μηχανη?Εγώ θα σας πω
Μισή ώρα ρε... έτσι στα πεταχτά... έχουμε και δουλειές... ουισκακια,μπουΕντάξει όλα αυτά, αλλά σαν πολύ γρήγορα δεν γάμησες και τελείωσες και πίνεις ηδη ποτό;
Κοκοράκι έγινες;
Με τίποτα...θα πεθάνω μαζί του
Εχω κρανος full face