barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.976
- Πόντοι
- 5.506
Απλωνω τη σως, το νου σου οταν τρως βρωμικαΨηστης στην καντίνα , δεξιός
Απλωνω τη σως, το νου σου οταν τρως βρωμικαΨηστης στην καντίνα , δεξιός
εγω 12 με τονοΡε μωρά μου τώρα που μείναμε εμείς οι καλοί με κλίμακα από το 8 ως το 10 πείτε αλήθεια πόσο χαρήκατε που επέστρεψα;
Εγώ 12
Παρτα μου φουστη λαιον, σε απαξιωσεΔικός μου δεν ήσουν εσύ; Ποιος είσαι εσύ πάλι
Τον λαιον τον απαξιώνει και η σκιά του ρε δεν μετράειΠαρτα μου φουστη λαιον, σε απαξιωσε
8 δια 10Ρε μωρά μου τώρα που μείναμε εμείς οι καλοί με κλίμακα από το 8 ως το 10 πείτε αλήθεια πόσο χαρήκατε που επέστρεψα;
Εγώ 12
Εγω 20Ρε μωρά μου τώρα που μείναμε εμείς οι καλοί με κλίμακα από το 8 ως το 10 πείτε αλήθεια πόσο χαρήκατε που επέστρεψα;
Εγώ 12
Κάτι δεν κατάλαβες καλά εμείς βαθμολογούμε εσυ εισαι η διαγωνιζόμενηΡε μωρά μου τώρα που μείναμε εμείς οι καλοί με κλίμακα από το 8 ως το 10 πείτε αλήθεια πόσο χαρήκατε που επέστρεψα;
Εγώ 12
Είμαι τόσο κοντός που ούτε σκιά δεν έχωΤον λαιον τον απαξιώνει και η σκιά του ρε δεν μετράει
Με τόνο αλλά τόνους δεν βάζεις και δεν σε βλέπω να γαμαςεγω 12 με τονο
Your return has been totally approved and appreciatedΡε μωρά μου τώρα που μείναμε εμείς οι καλοί με κλίμακα από το 8 ως το 10 πείτε αλήθεια πόσο χαρήκατε που επέστρεψα;
Εγώ 12
Δεν πληρωνω το χμποχ του πρωτευουσιανουMπαρόκ σκοράρει σαν τον Γκάλη,είναι αθλητικός σαν τον Αντετοκούμπο,έχει i.q. Sabonis,ταλέντο Doncic και Drazen Petrovic
Καλησπερα ειμαι ο μπαροκοςΚαλησπέρα ποιος είσαι;
Θα το ξεπεράσεις , εμείς τώρα γελάμε με το βλήμα , αλλά τον ξέρουμε καιρό και τον υπομένουμεΣτάζω με τον αυταρχισμό σου
Να ρωτησω κατι σοβαρο επιτελους….Στάζω με τον αυταρχισμό σου
Κάνεις και flopping σαν τον Divac?Δεν πληρωνω το χμποχ του πρωτευουσιανου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπερα ειμαι ο μπαροκος
Σε κάθε περίπτωση θα σε φορτώσουμε σε Αλεξ που ξέρει να εκτιμάει την διαφορετικότηταΣτάζω με τον αυταρχισμό σου
-10 γιατι δε χωνευω τους ανταγωνιστες!Ρε μωρά μου τώρα που μείναμε εμείς οι καλοί με κλίμακα από το 8 ως το 10 πείτε αλήθεια πόσο χαρήκατε που επέστρεψα;
Εγώ 12
Μόλις έφαγες αναφορά επειδή έγραψες αγγλικά στο Ελληνικό φόρουμYour return has been totally approved and appreciated
ειναι η οριτζιναλ με πιστοποιηση τυπε...Να ρωτησω κατι σοβαρο επιτελους….
Εισαι η γουαιν η γνωστη;
Αυτη που ειχαμε και παλια;Πώσ ορίζεις το «γνωστή»;