kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.653
- Πόντοι
- 2.356
σοβαρευτειτε τωρα γιατι δεν ειναι εδω περα τσιλι καφενες!Εγω σου τα λεγα, ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑ
σοβαρευτειτε τωρα γιατι δεν ειναι εδω περα τσιλι καφενες!Εγω σου τα λεγα, ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑ
Τον ξεντεριασε..Εγω σου τα λεγα, ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑ
να κατι τετοια κανεις και ......
Πιστεύω Μπραμπ δεν παίρνει χαμπάριΤον ξεντεριασε..
Γεμίσαμε άντερα λες και είμαστε Πάσχα και φτιάχνουμε κοκορέτσι τυπε...
Την καργιολα βραδυατικα , θα μας κάνει ναρκωμανη τον φίλο μας
μαλακα του πηρε μεχρι τις αμυγδαλες και τις κρεμαει στον εσωτερικό καθρεπτη απο ZastavaΠιστεύω Μπραμπ δεν παίρνει χαμπάρι
Θα μιλας ομορφα για τον ερωτα μου χωρις ανταποκρισηΤον ξεντεριασε..
Γεμίσαμε άντερα λες και είμαστε Πάσχα και φτιάχνουμε κοκορέτσι τυπε...
Την καργιολα βραδυατικα , θα μας κάνει ναρκωμανη τον φίλο μας
Περιμένω ρελανς τώραμαλακα του πηρε μεχρι τις αμυγδαλες και τις κρεμαει στον εσωτερικό καθρεπτη απο Zastava
Ο συναδελφος μπραμπ που καλεσατε ειναι εκτος δικτυου ή εχει απενεργοποιησει τη συσκευη τουΠεριμένω ρελανς τώρα
θα μπει με τετοια δυνατη ατάκα ο κολλητος μας τωρα , που μια που θα πατησει Δημοσιευση απάντησης και μια που θα κανει κλικ ο Αντι και θα μπαναριστειΠεριμένω ρελανς τώρα
Μηπως εχεις λινκ απ οταν την αρχισε στα καντηλια να δω κατι;ο Κατσαπλιας που την ειχε ολη μερα στο καντηλι και στην μανουρα , με ενα ουρανιο τοξο και μια καρδουλα πουτσα του ολα
θα πανε μαζί για να παιξουν κουτσο στην πλατεια...
ρε πως αλλαζει ο κοσμος
τυπε τετοια ωρα και στην άμεσο δραση να παρεις να καταγγειλεις φονο σου λενε καλεστε αυριο κυριεΜηπως εχεις λινκ απ οταν την αρχισε στα καντηλια να δω κατι;
παλιοβρωμα
στο καπα το εχασες τυπε.ο Κατσαπλιας που την ειχε ολη μερα στο καντηλι και στην μανουρα , με ενα ουρανιο τοξο και μια καρδουλα πουτσα του ολα
θα πανε μαζί για να παιξουν κουτσο στην πλατεια...
ρε πως αλλαζει ο κοσμος
Μπραμπ εχει κατεβει κατω με τσεκουρι και πελεκαει την κολωνα της ΔΕΗ , ουτε ρευμα δεν θελει να εχει τωραΟ συναδελφος μπραμπ που καλεσατε ειναι εκτος δικτυου ή εχει απενεργοποιησει τη συσκευη του
Καλα, ξεχασα, εχεις και δουλειες και σκοτουρες το πρωι.τυπε τετοια ωρα και στην άμεσο δραση να παρεις να καταγγειλεις φονο σου λενε καλεστε αυριο κυριε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παλιοβρωμα
Δουλεύεις πιο πολλές ώρες από τον Αθηναίο?Καλα, ξεχασα, εχεις και δουλειες και σκοτουρες το πρωι.
Θα μιλας ομορφα, ΟΜΟΡΦΑ
ακουω τις ενστάσεις σου τυπε μουστο καπα το εχασες τυπε.
ας τοποθετηθει η δεσποινις καλυτεραακουω τις ενστάσεις σου τυπε μου
Σωστος.ας τοποθετηθει η δεσποινις καλυτερα