Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Αφού αντί να πάρεις στον Αθηναίο το εξ μποξ,κάθεσαι και του κάνεις μούτρα ρε νιμούεσυ μπηκες να σπειρεις διχονοια ρε νιμου
Αφού αντί να πάρεις στον Αθηναίο το εξ μποξ,κάθεσαι και του κάνεις μούτρα ρε νιμούεσυ μπηκες να σπειρεις διχονοια ρε νιμου
σταμάτα να το παίζεις σε εμένα σκληρή και στείλε μήνυμα και μην μετράς τους μήνες..πλησιάζει Σεπτέμβρης καριόλη μου
πολυ το συζηταςΕίσαι α αμέσως επόμενος αδυναμιας μου...ο Νιπλης θά πληρώσει στέγη και τροφή έτσι και με διώξει η κυρά
Για να παραφράσω λιγάκι τον Αντρέα (όχι τον Άνεργο)Είσαι α αμέσως επόμενος αδυναμιας μου...ο Νιπλης θά πληρώσει στέγη και τροφή έτσι και με διώξει η κυρά
σταμάτα να το παίζεις σε εμένα σκληρή και στείλε μήνυμα και μην μετράς τους μήνες..
Ναι και ξεκιναει το δικαστικο ετοςπλησιάζει Σεπτέμβρης καριόλη μου
Τάσο νομίζω θα ήταν καλύτερος αυτός για την φώτο προφίλ σουπολυ το συζητας
το όλα δεν ευσταθεί ίδίως όταν δεν γνωρίζεις πτυχές της καθημερινότητας της!Φαε τη σκονη μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε ολα
τσάμπα το μπλοκ έρωτα μου..Μήνυμα θα στείλεις εσύ, προχθές σε έβγαλα από το block.
δεν σε έκανα παράθεση εσένα, στον alex εκανα αλλά βλέπω πάλι κωλοτρίβεσαι!Άντε βρε καμάρι μου, δε βαρέθηκες;
Ναι αλλά κάτι μου λέει ότι τον θυμάσαι απ’ έξω μωρό, 3ωράκια κλείναμε στο κινητό μεσοβδόμαδα..
επίσης με βρήκεςεδώ , δεν σε βρήκαΆντε βρε καμάρι μου, δε βαρέθηκες;
Ναι αλλά κάτι μου λέει ότι τον θυμάσαι απ’ έξω μωρό, 3ωράκια κλείναμε στο κινητό μεσοβδόμαδα..
Αρχίζεις και σπας...Άντε βρε καμάρι μου, δε βαρέθηκες;
και οι 2 χαμένοι είναι για αυτό ταιριάξανε!Το ενδεχομενο να ποσταρει απο τον λογαριασμο της ο πουσης το εχουμε αποκλεισει?
εδώ μέσα κάνουμε αναφορές σε όποιον γουστάρουμε!Μα εσύ αναφέρεσαι σε εμένα. Έλα και κατέληξε αστείο.
Μήνυμα θα στείλεις εσύ, προχθές σε έβγαλα από το block.
από τις πρόσφατες κλήσεις σε έβρισκα αγάπη..Άντε βρε καμάρι μου, δε βαρέθηκες;
πω πω στομαπλησιάζει Σεπτέμβρης καριόλη μου
file den eimai kakkoς ...ισα ισα απλος ειμαι λιγο εειρωνικος και τα λεω χυμαΤάσο νομίζω θα ήταν καλύτερος αυτός για την φώτο προφίλ σου
για να καταλαβουμε .. θες να γαμησεις wine ή να σε γαμησει ο Πουσυς ????Το ενδεχομενο να ποσταρει απο τον λογαριασμο της ο πουσης το εχουμε αποκλεισει?
Μεγαλες στιγμες