Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Το shit το κατάλαβα με την πρώτηχαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειναι ο shit demon o Golgothan
Το shit το κατάλαβα με την πρώτηχαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειναι ο shit demon o Golgothan
με το ενα ματι εδω εβλεπε ρε...ρε το νιαμου το δικηγορο να πουμε μολισ πηρε γραμμη το μουνετο παρατησε τα πολιτικα και μπουκαρε
αστα μην τα συζητας τυπε..
και το χεσιμο παραταει αμα μυρισει μουνι και τρεχει με το σκατοχαρτο σαν ουρα ασβου απο το κωλο
Που τα σκεφτεται ρεαστα μην τα συζητας τυπε..
και το χεσιμο παραταει αμα μυρισει μουνι και τρεχει με το σκατοχαρτο σαν ουρα ασβου απο το κωλο
Δεν μπορεί ο Νίπλης χωρίς εσέναΜωρό μου ?
να σου πω..Μωρό μου ?
Αυτη δεν μπορεί χωρίς φλεβατο Νιπλαρο...Δεν μπορεί ο Νίπλης χωρίς εσένα
δεν σπάνε οι παρθένοι αγάπη μου...Το ξέρω εγώ, αυτός δεν το παραδέχεται, κάθε μέρα ειδική μνεία μου έκανε μέχρι που ήρθα και έσπασε
Δεν τον έσπασαν δικαστές, μπάτσοι και φυλακές τον έσπασες εσύ;Το ξέρω εγώ, αυτός δεν το παραδέχεται, κάθε μέρα ειδική μνεία μου έκανε μέχρι που ήρθα και έσπασε
Λες Νίπλαρο αυτόν που σε περνάει γενεές δεκατέσσερις ακόμη και στον ύπνο του?Αυτη δεν μπορεί χωρίς φλεβατο Νιπλαρο...
ΝΑΙ τον πουστη του έχω αδυναμίαΛες Νίπλαρο αυτόν που σε περνάει γενεές δεκατέσσερις ακόμη και στον ύπνο του?
ούτε τα νευρά δεν μπορει να μου σπασει...Δεν τον έσπασαν δικαστές, μπάτσοι και φυλακές τον έσπασες εσύ;
Αφού αγαπιέστε βρεΝΑΙ τον πουστη του έχω αδυναμία
Εγώ το ξέρω....ούτε τα νευρά δεν μπορει να μου σπασει...
Ναι,αλλά ποιός θα σου πάρει το εξ μποξ?ΝΑΙ τον πουστη του έχω αδυναμία
εσυ μπηκες να σπειρεις διχονοια ρε νιμουΛες Νίπλαρο αυτόν που σε περνάει γενεές δεκατέσσερις ακόμη και στον ύπνο του?
Γουστάρει κάργα?Το ξέρω εγώ, αυτός δεν το παραδέχεται, κάθε μέρα ειδική μνεία μου έκανε μέχρι που ήρθα και έσπασε
Είσαι α αμέσως επόμενος αδυναμιας μου...ο Νιπλης θά πληρώσει στέγη και τροφή έτσι και με διώξει η κυράΝαι,αλλά ποιός θα σου πάρει το εξ μποξ?