alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.538
- Πόντοι
- 17.470
σε τι?Αφου ειναι καλη ρε τυπε
σε τι?Αφου ειναι καλη ρε τυπε
Φαε τη σκονη μουμπροστά στα μάτια μου μωρή ;
με τον σάλια ;
Σε ολασε τι?
στις κλοπες εμαθε απο τον πουσυ.. πορτατιφ κλπσε τι?
μας εφαγε η ζεστη Αθηναιε ...ψοφησαμεΤσεκουρμαααααααααααααν
Όλους μας φίλε...τον Τζίμυ τον έπνιξε μια προβοσκίδαμας εφαγε η ζεστη Αθηναιε ...ψοφησαμε
Αμάνμας εφαγε η ζεστη Αθηναιε ...ψοφησαμε
ασε τον νιπλη ρε θα τωραΝα αποχωρήσουν από το νήμα οι σαλιες και να μείνουν μόνο οι σκληροί μύστες...οι εξής ένας Νιπλης....
χαχαχαΝα αποχωρήσουν από το νήμα οι σαλιες και να μείνουν μόνο οι σκληροί μύστες...οι εξής ένας Νιπλης....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όλους μας φίλε...τον Τζίμυ τον έπνιξε μια προβοσκίδα
ειναι ο shit demon o GolgothanΑμάν
Τι άβαταρ είναι αυτό?
σπαραζει η καρδουλα της να σε βλεπει μοναχο με την πινεζαμπήκες για να σε αναφέρω αγάπη μου ή για να διαβάσεις τα αστεία μου
ή για να μιλήσουμε ?
στην φαγανε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.. δεν πιστευω να την πηγες βολτα με το υβριδικο και να εμεινες απο βενζινα και να σε κακοχαρακτηρισε???που είναι η άτιμη ?
εσυ μας ελειπες μονο , κλεισαμε απο έκτακτα περιστατικάσπαραζει η καρδουλα της να σε βλεπει μοναχο με την πινεζα
Να αποχωρήσουν από το νήμα οι σαλιες και να μείνουν μόνο οι σκληροί μύστες...οι εξής ένας Νιπλης....
Θα στέλνει Αλεξουκος καταιγισμό πμ
μονο δικαστικοι επιμελητες και μεις εδω μεσα σου μιλαμε ηθελες κανενας να σε λεει αγαπη μου ?μου έλειψε να με λες αγάπη σου.
αστα μην τα συζητας τυπε..ρε το νιαμου το δικηγορο να πουμε μολισ πηρε γραμμη το μουνετο παρατησε τα πολιτικα και μπουκαρε