TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
οκ καλη συνεχεια παω να μιλησω με καμια νυφη στο viberΜην είσαι κακός ρε Τάσο
οκ καλη συνεχεια παω να μιλησω με καμια νυφη στο viberΜην είσαι κακός ρε Τάσο
Θα αποχωρήσεις από τη θαλπωρή του εν λόγω νήματος?οκ καλη συνεχεια παω να μιλησω με καμια νυφη στο viber
μπα μαλλον θα κατσω να τρολλαρω κανα σουργελοΘα αποχωρήσεις από τη θαλπωρή του εν λόγω νήματος?
Και τι θα κάνει μόνος του ο Αθηναίος?
Μα τι κωλόπαιδο
Σκέψου τον Αθηναίο,που θα του αγοράσω Εξ Μποξ.μπα μαλλον θα κατσω να τρολλαρω κανα σουργελο
ειπα θα κατσω μην το χοντραινειςΣκέψου τον Αθηναίο,που θα του αγοράσω Εξ Μποξ.
τι να κανουμε ρε φιλε καλα και ειναι και το μπου και ξεφευγει το μυαλο μας απο την καθημερινοτηταΑ ρε Καρυπίδαρε
Αυτό ξαναπές τοτι να κανουμε ρε φιλε καλα και ειναι και το μπου και ξεφευγει το μυαλο μας απο την καθημερινοτητα
στα @@ μου!Καταρχάς να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει άνθρωπος που θέλει να έρχεται εδώ στο παρεάκι σας και το βρίσκεις παράλογο; Κι εσύ εδώ είσαι! Δεν καταλαβαίνω.
Επίσης που το κακό να είμαι μέτρια κοπελίτσα, να θέλω να δειχτώ κλπ. κλπ.; Γιατί το αναφέρεις ως κάτι που θα έπρεπε ας πούμε να με προσβάλλει; You need to chill, Alpula.
δεν εισαι σαβουρογαμης??? κριμα στεναχωρηθηκα πολυστα @@ μου!
Κάτσε εδω όταν όλα τα μουνάκια είναι έξω στις παραλίες!
Εδώ αισθάνεσαι ότι μετράς, κάτσε εδώ!
Στην απορία σου γιατί είναι εγώ εδώ,θα σου απαντήσω ότι είμαι εδώ για να γαμάω και να δίνω πληροφορίες!
όσο για το εδώ παρεάκι, είμαι ο μόνος που σου απαντάει!
όταν σταματήσω και εγώ δεν θα έχει μείνει κανείς!
Get a life winemedineme
get a life και εσυ Motherfucker
οταν σου τσιμπήσει και εσενα τους κωδικούς να δεις γλεντι που θα κανουμε εδω μέσαget a life και εσυ Motherfucker
θα παρεις την ιδια απαντηση με τον αλλον δωσε οτι θελειςπρέπει να βρεις ζωη εκει εξω Ειρηνη!
Εκτός αν θέλεις πραγματικά να δώσεις μια τιμή για βίζιτα!