ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.407
- Πόντοι
- 5.006
Εγω τρώω τη παστιτσαρα μου και μετά καφέΝτρέπομαι τί να γράψω; μόνο ένα διπλό νεσκαφε γκολντ
Εγω τρώω τη παστιτσαρα μου και μετά καφέΝτρέπομαι τί να γράψω; μόνο ένα διπλό νεσκαφε γκολντ
Τηγανητα κολοκυθακια,μελιτζανες,πιπεριες,χωριατικη,παντζαρι,φετα.Παραλια ρε νιμου?Ποιος εμεινε πισω να δουλεψειΤι τσιμπησες μαν;
γκολντ γιατι πηρες ρε μαλάκα ?
το παιζεις μπρουκλης βρε μαλακα και μου πηγες στο σπιτι τσαμπα ....
μωρη χρυσόμυγα ξεκωλιαρα
Φιρι φιρι το πας να τους κοψειςΝτρέπομαι τί να γράψω; μόνο ένα διπλό νεσκαφε γκολντ
Ξέχασα να φέρω μονοποικιλιακο και πήρα απο σούπερ αυτόνγκολντ γιατι πηρες ρε μαλάκα ?
το παιζεις μπρουκλης βρε μαλακα και μου πηγες στο σπιτι τσαμπα ....
μωρη χρυσόμυγα ξεκωλιαρα
αμα ειχε καποια αξια δεν θα τον ξεχνουσες ...Ξέχασα να φέρω μονοποικιλιακο και πήρα απο σούπερ αυτόν
Aσε ρε τσιπη,χαθηκε ο κοσμος να πας σε ενα απο τα χιλιαδες μαγαζια του Νιπλη να πιεις καφε?Ξέχασα να φέρω μονοποικιλιακο και πήρα απο σούπερ αυτόν
Η κυρά φταίει... δεν τον πήρεαμα ειχε καποια αξια δεν θα τον ξεχνουσες ...
αρα για το πουτσο ειναι τελικα ο καφες σου
ε βεβαια , αυτη θυμηθηκε να παρει εσενα το επιπλο , παλι καλα να λεςΗ κυρά φταίει... δεν τον πήρε
Ειμαι σιγουρος οτι μετανιωσε που ξεχασε τον καφε και θυμηθηκε να παρει τον Ατενεζοε βεβαια , αυτη θυμηθηκε να παρει εσενα το επιπλο , παλι καλα να λες
Γραφεις με ελευθερη βουληση ή βρισκεται καποιο προσωπο κοντα σου κρατωντας παντοφλαΕίμαι απαραίτητος, ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟΣ
ουτε να σε εχει για δολωμα να τσιμπανε τα κουνουπια δεν κανειςΕίμαι απαραίτητος, ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟΣ
Είσαι ΜΟΥΝΗΣ, είμαι Τατουαζατος ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣουτε να σε εχει για δολωμα να τσιμπανε τα κουνουπια δεν κανεις
Ευτυχως το ετερον σου ημισυ εχει χιουμορ και σου λεει να πατας λαικ και χαχα σ αυτα που γραφουμε,γιατι αν περιμεναμε απο σενα...Είσαι ΜΟΥΝΗΣ, είμαι Τατουαζατος ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ
ευτυχώς έχει χιούμορ αλλιώς δεν θα κάναμε χωριόΕυτυχως το ετερον σου ημισυ εχει χιουμορ και σου λεει να πατας λαικ και χαχα σ αυτα που γραφουμε,γιατι αν περιμεναμε απο σενα...
Αντιμετωπιζει τις δυσκολιες και τα βασανα της ζωης(βλεπε Ατενεζος)με χιουμορευτυχώς έχει χιούμορ αλλιώς δεν θα κάναμε χωριό
ευτυχως εχει χιουμορευτυχώς έχει χιούμορ αλλιώς δεν θα κάναμε χωριό
και μεγαλη υπομονη θα συμπληρωσω αλλιως θα την ειχες ριξει στα χαπια με τοσσες πολλες δουλειες που κανεις ολη την ημερα στο σπιτιευτυχώς έχει χιούμορ αλλιώς δεν θα κάναμε χωριό