ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.405
- Πόντοι
- 5.006
Ενώ εσύ κακοπαιρνας.Για σένα είναι η ζωή ρε
Ενώ εσύ κακοπαιρνας.Για σένα είναι η ζωή ρε
Εκτός από κρασί θα φέρεις απ το σπίτι κρασί της παρέας Με το Βρυσακι απλά θα το πιεις μόνος σουκαλα που μου το θυμισες ... εχει all inclusive πακέτο ?
Δώσε χαιρετίσματα στον φίλο μου τον πουσυΚαταρχάς να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει άνθρωπος που θέλει να έρχεται εδώ στο παρεάκι σας και το βρίσκεις παράλογο; Κι εσύ εδώ είσαι! Δεν καταλαβαίνω.
Επίσης που το κακό να είμαι μέτρια κοπελίτσα, να θέλω να δειχτώ κλπ. κλπ.; Γιατί το αναφέρεις ως κάτι που θα έπρεπε ας πούμε να με προσβάλλει; You need to chill, Alpula.
Έχει περίοδο και μένα με αγνοεί ξέροντας ότι με πληγώνειΠαλιόφιλε, καλησπέρα! Τόσο καιρό γράφεις για εμένα και τώρα που είμαι εδώ με αγνοείς, τι συμβαίνει άραγε;
Για σένα είναι η ζωή ρε
Κι εγώ σ’ αγαπώ καταβάθος.
Αγαπούλα μου όμορφη έχουμε κάνει μια συμφωνία εμείς οι 2.Παλιόφιλε, καλησπέρα! Τόσο καιρό γράφεις για εμένα και τώρα που είμαι εδώ με αγνοείς, τι συμβαίνει άραγε;
Μίλα μου και μένα έτσι όμορφα ρε μουνηΑγαπούλα μου όμορφη έχουμε κάνει μια συμφωνία εμείς οι 2.
Τηρώ την συμφωνία , αυτό συμβαίνει.
ωχ ωχ , μαζέψτε τα γυναικόπαιδα , ξεκινάει ο πόλεμος ..
Αντζελο στείλε 112 για εγκατάλειψη νήματος
Μαλάκα ... περιμένω να γυρισεις ,σεβομαι την δικιά σου που ειναι διακοπες μαζι σουΜίλα μου και μένα έτσι όμορφα ρε μουνη
Το γυναικακι διαβάζει ρε μαλακα είτε εδώ είτε Αθήνα...Μαλάκα ... περιμένω να γυρισεις ,σεβομαι την δικιά σου που ειναι διακοπες μαζι σου
αλλιως θα σε ειχα Ξ Ε Κ Ω Λ Ι Α Σ Ε Ι
Δινει πανελληνιεςΤο γυναικακι διαβάζει ρε μαλακα είτε εδώ είτε Αθήνα...
Τι έπαθες φιλτατε συνδικτυε;
Διατριβή στο μπουΔινει πανελληνιες
ναι αλλα δεν θελω να την συγχίσω στις διακοπές τηςΤο γυναικακι διαβάζει ρε μαλακα είτε εδώ είτε Αθήνα...
Ειμαι στον 4ο ηδηΤι έπαθες φιλτατε συνδικτυε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Διατριβή στο μπου
Τι τσιμπησες μαν;Ειμαι στον 4ο ηδη
Ωχ παει για διδακτορικο
Ντρέπομαι τί να γράψω; μόνο ένα διπλό νεσκαφε γκολντΕιμαι στον 4ο ηδη
Ωχ παει για διδακτορικο
γκολντ γιατι πηρες ρε μαλάκα ?Ντρέπομαι τί να γράψω; μόνο ένα διπλό νεσκαφε γκολντ