TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
με το υβριδικο θα παει ετσι και αλλιως για πεταγμα ειναιΘα πας μαζί της ναυλωνοντας ιδιωτικό τσάρτερ;
με το υβριδικο θα παει ετσι και αλλιως για πεταγμα ειναιΘα πας μαζί της ναυλωνοντας ιδιωτικό τσάρτερ;
απο δευτερα θα εισαι εκτος απο μονος, αγαμητος και νηστικος δηλαδη αλλα εμεις εδω τα φυλλαρακια σου θα σου προτεινουμε κυριλε γραφειο με πουτανες να μην αυτοκτονησεις μερες που ρχονταιΗ πινεζα φευγει αδεια απο Δευτερα , ρωταει που θα πατε διακοπες ?
αλλιως ετοιμασου να πας να σε γνωριζει ολο το σοι προς Φιλιππ μεριά
κοιτα να κανεις καλη εντυπωση μαλακα...
Θα φύγει κρουαζιέρα ρεαπο δευτερα θα εισαι εκτος απο μονος, αγαμητος και νηστικος δηλαδη αλλα εμεις εδω τα φυλλαρακια σου θα σου προτεινουμε κυριλε γραφειο με πουτανες να μην αυτοκτονησεις μερες που ρχονται
me ton titaniko?Θα φύγει κρουαζιέρα ρε
με θαλαμηγο τυπε η με λαντζα?Θα φύγει κρουαζιέρα ρε
Θαλαμηγό ρε.. σαμπάνιες, μουνάκια,μουτσους και σεφμε θαλαμηγο τυπε η με λαντζα?
και μπολικα κρουασαν εις μνημη του μακαριτηΘαλαμηγό ρε.. σαμπάνιες, μουνάκια- προβοσκιδουχα ,μουτσους και σεφ
Εχουμε και αναπληρωματικες φιλε μου , σιγα μην της εδινα αδεια και έμενα εδω χωρις προσωπικοαπο δευτερα θα εισαι εκτος απο μονος, αγαμητος και νηστικος δηλαδη αλλα εμεις εδω τα φυλλαρακια σου θα σου προτεινουμε κυριλε γραφειο με πουτανες να μην αυτοκτονησεις μερες που ρχονται
Διακοπές δεν θα πας;Εχουμε και αναπληρωματικες φιλε μου , σιγα μην της εδινα αδεια και έμενα εδω χωρις προσωπικο
Για πουτανες δεν θα χρειαστει τυπε , ειμαι κοπλε , καλο κοριτσι και μου ειχε μεινει και απωθημενο..
Εγώ ρε μουνόπανο γράφω και σε ρωτάω κάτι Τσακω και κολυριο να βλέπεις καλάγραφει καποιος ? γιατι μαλλον καποιον απο εσας δεν μου τον δειχνει ??
Για σένα είναι η ζωή ρεσπιτι αραγμα τώρα μάσα ξάπλα ταλαιπωρία.
Πρόσεχε, ΠΡΌΣΕΧΕΠοιος ειναι αυτος που γραφει ρε Αντζελο ? σαν να ειναι μπανεράκι ειναι και δεν το βλεπω , το κοβει το adblock
Θα πάει είπαμε κρουαζιέρα Πέραμα παλουκια πέρα δώθε τυπε με την παντόφλαΔιακοπές δεν θα πας;
μας κλεβουν και τις ατακες ρε μαλάκα.....εδω κοιταΠρόσεχε, ΠΡΌΣΕΧΕ
καλα που μου το θυμισες ... εχει all inclusive πακέτο ?Θα πάει είπαμε κρουαζιέρα Πέραμα παλουκια πέρα δώθε τυπε με την παντόφλα