TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ο αθηναιος που ειναι ????
που βρισκεσαι παλι για κυνηγιΆλλη μέρα φίλε οκ.
Στο γνωστό όπως την άλλη φοράπου βρισκεσαι παλι για κυνηγι
Έχει πάει ορειβασία .ο αθηναιος που ειναι ????
θα ψαχνει τον μαακαριτη στα βουναΣτο γνωστό όπως την άλλη φορά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει πάει ορειβασία .
Επαγωγικα σκεπτομενοι τοτε και ο Αθηνεζος εχει μεγαλο θεμα και ειναι για λυπησηεγώ πάλι όταν έχω χρόνο και άδεια, δεν την βγαζω στο site!
Έχεις μεγάλο θέμα!
Παραμένεις μια μέτρια κοπελίτσα που θες να δειχτείς και μπορείς να το κάνεις μόνο στο bourdela, για λύπηση, στο έχω ξαναπεί!
Ακόμη κι εσύ τελειώνεις κάποτε,μόνο ο Αθηναίος δουλεύει 345464215 ώρες το 24ωροσημερα ρε τελειωνω 20.00
Πόσα κοστίζει το εξ μποξ?
ο αθηναιος δεν τελειωνει γιατι ειναι μικρο παιδι και αντεχει να ωρες ατελειωτεςΑκόμη κι εσύ τελειώνεις κάποτε,μόνο ο Αθηναίος δουλεύει 345464215 ώρες το 24ωρο
Μην πειράζετε τον Αθηναίο ρε καθίκιαο αθηναιος δεν τελειωνει γιατι ειναι μικρο παιδι και αντεχει να ωρες ατελειωτες
Μια πεντακοσαρου γαμωτοΑκόμη κι εσύ τελειώνεις κάποτε,μόνο ο Αθηναίος δουλεύει 345464215 ώρες το 24ωρο
Μη σκας,εγώ πλερώνωΜια πεντακοσαρου γαμωτο
ειπαμε θα στο αγορασει ο καινουργιος νονος με το μουσιΜια πεντακοσαρου γαμωτο
ο καινουργιος νονος
Κες κε σε Τζίμις?θα το αγορασει ο τζιμις το ξ-μποξ απο τα μασουρια του περιπτερου
εχει περιουσια αυτος,εκτος εαν την μεταβιβασε σε κανα μοχθηρο Κολομβιανο τραβελι
ο τζιμις ο ντελιβερας,περιπτερας κτλ. δεν ξερω δεν γραφει τωρα τελευταιαΚες κε σε Τζίμις?
Jimy.m ή κάπως έτσι?ο τζιμις ο ντελιβερας,περιπτερας κτλ. δεν ξερω δεν γραφει τωρα τελευταια
ναι αυτος,μεγαλη σουπια ειναιJimy.m ή κάπως έτσι?
Τον έχω δει να γράφει αλλά ποτέ δεν έδωσα σημασία.
Μάλισταναι αυτος,μεγαλη σουπια ειναι