alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Δηλωνω μεγαλος φανΔε με έδιωξε κάνεις να προσθέσω εδώ, απλά έχω haters. Δε θα ασχοληθώ άλλο με τους haters, αυτή τη φορά ήρθα για τους fans.
Δηλωνω μεγαλος φανΔε με έδιωξε κάνεις να προσθέσω εδώ, απλά έχω haters. Δε θα ασχοληθώ άλλο με τους haters, αυτή τη φορά ήρθα για τους fans.
Εγω δεν πιστευω οτι εκανε τετοιο πραγμα, αποκλειεταιποιους fans μαρή?
Με 2 σουβλάκια με αλάδωτη πίτα και πήρες τσιμπούκι στον pussy μαρή!
Αι στα διάλα χαμένη που έχεις haters και fans
Α τον ξερεις.Χαρακτινιωτης ρε τυπε , τι μπουρδελο ειναι αυτο
εριξα το γελιο της ζωης μου
ηταν 3 τα σουβλάκια τύπε?Εγω δεν πιστευω οτι εκανε τετοιο πραγμα, αποκλειεται
όταν έκανες στοματικό μέσα στο αυτοκίνητο στον Pussy, στον παράδρομο της Βουλιαγμένης κοντά στο σήμα της ολυμπιακής ήταν καλά?Λυπάμαι για σένα.
εσυ τι πιστευεις οτι εγινε τυπε ? πες μας την εκδοχή σουΕγω δεν πιστευω οτι εκανε τετοιο πραγμα, αποκλειεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακομη κι αν εκανε ενα λαθος το κοριτσι, που δεν το πιστευω, δεν θα την καταδικασουμεηταν 3 τα σουβλάκια τύπε?
εγώ σπυ έδωσα 150€ αλλά τώρα που το σκέφτομαι , έπρεπε να σου προτείνω μια γουρουνοπούλα για να πάρω και κώλο!Ο Αλπούλα συναναστρέφεται μόνο με κοπέλες που γαμιούνται για ένα πιάτο φακές, όταν κατάλαβε ότι δεν είμαι τέτοια δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Δε μου κάνει εντύπωση.
Για καφε πηγανε, ως εκειεσυ τι πιστευεις οτι εγινε τυπε ? πες μας την εκδοχή σου
όχι απλά να μην προσποιουμαστε ότι είναι εδώ μέσα για την πλάκα της!Ακομη κι αν εκανε ενα λαθος το κοριτσι, που δεν το πιστευω, δεν θα την καταδικασουμε
δηλαδη αν καταλαβα καλα η γουρουνοπουλα θα εχει ενα ΜΗΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ και ενα στον κωλοεγώ σπυ έδωσα 150€ αλλά τώρα που το σκέφτομαι , έπρεπε να σου προτείνω μια γουρουνοπούλα για να πάρω και κώλο!
όταν έκανες στοματικό μέσα στο αυτοκίνητο στον Pussy, στον παράδρομο της Βουλιαγμένης κοντά στο σήμα της ολυμπιακής ήταν καλά?
ο πουση μπουκωσε τα σουβλακια παντωςο πουση της εκανε στοματικο
Τούνη κιετς ?ποιους fans μαρή?
Με 2 σουβλάκια με αλάδωτη πίτα και πήρες τσιμπούκι στον pussy μαρή!
Αι στα διάλα χαμένη που έχεις haters και fans
Πολλάεγώ σπυ έδωσα 150€ αλλά τώρα που το σκέφτομαι , έπρεπε να σου προτείνω μια γουρουνοπούλα για να πάρω και κώλο!
Πηγούλα?όταν έκανες στοματικό μέσα στο αυτοκίνητο στον Pussy, στον παράδρομο της Βουλιαγμένης κοντά στο σήμα της ολυμπιακής ήταν καλά?
ναι μωρέ με το ζόρι!Μάλλον στα είπαν λάθος. Εγώ με το ζόρι μπήκα σε αυτοκίνητο και έβγαλα φωτογραφία και τις πινακίδες να είμαι καλυμμένη.
αλλοι καιροι αλλα ηθη παλια πηγαιναμε στη βουτα για κοντρες και τωρα για πιπεςηταν 3 τα σουβλάκια τύπε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
όταν έκανες στοματικό μέσα στο αυτοκίνητο στον Pussy, στον παράδρομο της Βουλιαγμένης κοντά στο σήμα της ολυμπιακής ήταν καλά?
βλέπεις να αρνείται κάτι?Βρε τον Πουσυ... σου έκανε ενημέρωση τυπε ?
Έχει ο Πουσις αμάξι ? Ένα παπί δεν έψαχνε να πάρει ? Μήπως του έκανε στοματικό ανάποδο δικάβαλο πάνω στο παπί ?όταν έκανες στοματικό μέσα στο αυτοκίνητο στον Pussy, στον παράδρομο της Βουλιαγμένης κοντά στο σήμα της ολυμπιακής ήταν καλά?
εισαι σιγουρος?? γιατι εγω εμαθα για αρνισιο κεμπαπΚαι εδώ σου προσφέραμε χρήματα και πηγες και πουλήθηκες για τυλιχτά με κοτόπουλο!
για μας εισαι η πιπατζου της βουταςΚλασικός, εντύπωση θα μου έκανε να μην σας πουλούσε παπάντζες.