alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Εγω θελω δωματιαρα, κρεβαταρα και φουτζιτσουε καλα πες της να σε βγαλει εξω και να σε ξαπλωσει εκει στην πρασιά που εχει και να σου κανει τεχνικη αναπνοη τυπε
Εγω θελω δωματιαρα, κρεβαταρα και φουτζιτσουε καλα πες της να σε βγαλει εξω και να σε ξαπλωσει εκει στην πρασιά που εχει και να σου κανει τεχνικη αναπνοη τυπε
των άκρων....Θα εκανα κατι με την Καρολινα του Μονακο ρε τυπε αλλά παραμεγαλωσε
ευτυχως που δεν θες και γκομενα .. γιατι θα δυσκολευομασταν να σου βρουμε μια που να σε θελει , ενω αυτα που εγραψες ειναι απλαΕγω θελω δωματιαρα, κρεβαταρα και φουτζιτσου
Κρατίεται πάααααρα πολύ καλά ... κιλό δεν έχει πάρει ... ρε μήπως γι αυτό δεν κάνεις κάτι ?Θα εκανα κατι με την Καρολινα του Μονακο ρε τυπε αλλά παραμεγαλωσε
εχεις γαμηθει στην φλυαρία σήμερα εσυπαντως ωραιο βιντεο ανεβασε το μουνετο προμισινγκ. βεβαια θα πηρε εργολαβια ολα τα φιλτρα και τις σκουπες να πουμε να φανει πιο καυλιτζεκ αλλα νταξ να πουμε οκ
νταικιν ρε αλεξη ΝΤΑΙΚΙΝΕγω θελω δωματιαρα, κρεβαταρα και φουτζιτσου
Σε τζιπ κι αυτή τύπε ?παντως ωραιο βιντεο ανεβασε το μουνετο προμισινγκ. βεβαια θα πηρε εργολαβια ολα τα φιλτρα και τις σκουπες να πουμε να φανει πιο καυλιτζεκ αλλα νταξ να πουμε οκ
μιτσουμπισι για κλιματιστικό ΜΟΝΟνταικιν ρε αλεξη ΝΤΑΙΚΙΝ
εκανε την γνωστη μοντα που ανεβαζει βιντεο για 2 λεπτα και μετα το διαγραφει. εβαλε ενα βιντεο αφιερωση στον τυπο αλπουλα με αυτα τα φιλτρα και τις ζωγραφικες να πουμε που ανεβαζουν οι ινφλουενσερσ κλπ.Σε τζιπ κι αυτή τύπε ?
Πουτσα μας#PrayForAthinaios ρε μουνιά , πρεπει να εχει φαει πολυ παντοφλα
Α κατάλαβα ... teaser από τα Lidlεκανε την γνωστη μοντα που ανεβαζει βιντεο για 2 λεπτα και μετα το διαγραφει. εβαλε ενα βιντεο αφιερωση στον τυπο αλπουλα με αυτα τα φιλτρα και τις ζωγραφικες να πουμε που ανεβαζουν οι ινφλουενσερσ κλπ.
μην βριζεις ρε αλεξη....μια πουτσα μας μια μητσοτακη γαμιεσε....ε νισαφιΠουτσα μας
Δικιο εχεις το γαμησαμην βριζεις ρε αλεξη....μια πουτσα μας μια μητσοτακη γαμιεσε....ε νισαφι
θελωΓουινι φτιαξε μου ενα βιντεακι αφιερωμενο και στειλε το μου πμ
Ξερεις καλα οτι μπορεις να με εμπιστευεσαι
Bou connecting peopleΕχετε παρει χαμπαρι ολοι οτι μυριστηκε κοπελα στο νημα η κυρά του ΑΘηναιου και τον εβγαλε απο εδω μεσα , του πηρε κινητα κτλ και τον εχει και με τα 2 χερια απασχολημενα