LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Σε κούρασαν οι παλιάνθρωποι ε; Πού να πήγαινες και για βοήθεια πόσο θα κουραζόσουναμην 4 μερες 24 ωρες ολα τα καναλια το ιδιο ,κουραστηκο!
Σε κούρασαν οι παλιάνθρωποι ε; Πού να πήγαινες και για βοήθεια πόσο θα κουραζόσουναμην 4 μερες 24 ωρες ολα τα καναλια το ιδιο ,κουραστηκο!
αλλο ειπα εγω αλλο καταλαβες εσυΣε κούρασαν οι παλιάνθρωποι ε; Πού να πήγαινες και για βοήθεια πόσο θα κουραζόσουν
Το κουραστικό από όσο θυμάμαι δεν έχει πολλές έννοιες. Εκτός αν το κουραστηκο με ήττα που έγραψες σημαίνει κάτι αλλοαλλο ειπα εγω αλλο καταλαβες εσυ
εχειΤο κουραστικό από όσο θυμάμαι δεν έχει πολλές έννοιες. Εκτός αν το κουραστηκο με ήττα που έγραψες σημαίνει κάτι αλλο
Ξηγησου σεσκουλιαρικη επεξήγηση
Ξηγησου σεσκουλιαρικη επεξήγηση
Βαριεμαι τωρα παω για υπνω να το κάνουμε αύριο?Ξηγησου σεσκουλιαρικη επεξήγηση
Ότι θέλει ο ΣεσκουλαςΒαριεμαι τωρα παω για υπνω να το κάνουμε αύριο?
Ξηγησου σεσκουλιαρικη επεξηγηση ρε νιμουΒαριεμαι τωρα παω για υπνω να το κάνουμε αύριο?
Που σαι ρε νιμού?Ξηγησου σεσκουλιαρικη επεξηγηση ρε νιμου
Δουλευει ο μπαροκος, δεν κοροιδευει.Που σαι ρε νιμού?
Γύρισε ο Ζαν,πότε θα ετοιμάσουμε τον θάλαμο του?Δουλευει ο μπαροκος, δεν κοροιδευει.
Τι ώρα περίπου, για να ξέρω να κάνω διάλειμμα από τη δουλειά για να μπωΒαριεμαι τωρα παω για υπνω να το κάνουμε αύριο?
Εμ έτσι γίνονται τα πακα πενηνταευρα... και εγώ βέβαια δουλεύω παρά πολύ αλλά αρχιδια μασούριαΔουλευει ο μπαροκος, δεν κοροιδευει.
Που ν τος να τονε γαμησωΓύρισε ο Ζαν,πότε θα ετοιμάσουμε τον θάλαμο του?
Σε έφαγε η δουλειά .... χαμπάρι δεν πήρεςΠου ν τος να τονε γαμησω
Εσυ δε χρειαζεσαι λεφτα, κερδιζεις στην αγαπη. Γι αυτο δε σε πληρωνουνΕμ έτσι γίνονται τα πακα πενηνταευρα... και εγώ βέβαια δουλεύω παρά πολύ αλλά αρχιδια μασούρια
Στις φωτιές, δίνει μαθήματα πολιτικής αναλ-υσηςΠου ν τος να τονε γαμησω
Ελα νιμού,εδώ στον έχωΠου ν τος να τονε γαμησω
Νιπλης,Μπραμπ και εσύ μου λύνετε όλα μου τα προβλήματα..Εσυ δε χρειαζεσαι λεφτα, κερδιζεις στην αγαπη. Γι αυτο δε σε πληρωνουν