Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
τι βαλιτσακι του σπορτ μπιλι ειναι αυτο ρε μαν?τύπε κανε ενα τσεκ αν τα πηρες ολα να πουμε μη ψάχνεσαι εκει περα που θα πας
τι βαλιτσακι του σπορτ μπιλι ειναι αυτο ρε μαν?τύπε κανε ενα τσεκ αν τα πηρες ολα να πουμε μη ψάχνεσαι εκει περα που θα πας
εχεις πληροφορίες απο την Κυβέρνηση τύπε ?νιαμου καραμανη εχει ακουστεί σημερα το απογευμα λιμανι θα γυρνάνε δικαβαλα για να λοκαρουν παχουλόκομψο ταξιδιώτη με πλούσια χαίτη
αυτοι που θα βγουνε γυρα ειναι αντιπολιτευόμενοι τύπεεχεις πληροφορίες απο την Κυβέρνηση τύπε ?
ξερεις ποσα μηχανάκια θα κατέβουν τύπε ?αυτοι που θα βγουνε γυρα ειναι αντιπολιτευόμενοι τύπε
ο βατραχος ετρωγε τοστακια τα ειχε ρημαξει,ΘΕΟΣΧΩΡΕΣΤΟΝΚαυλημερα τελευταιο φρεντο εσπρεσσο αθηνα μαζι με τοστακι ολικης με τυρι παριζα μαγιονεζα λαιτ…
η μονη του τροφή για χρόνια που ηταν στην Αθηνα .. δεν ειχε λεφτα για κάτι αλλοο βατραχος ετρωγε τοστακια τα ειχε ρημαξει,ΘΕΟΣΧΩΡΕΣΤΟΝ
3 δικαβαλα σιγουρα με κράνη και σοπια και αλλα 2 ρουφ μονοκαβαλα με πουκαμισάκι για σωστη διαχείριση χρονουξερεις ποσα μηχανάκια θα κατέβουν τύπε ?
δικάβαλα ?
Εδώ γύρισε ο Ζαν και τρώει φάπες από όλους μας,τι μου λες τώρα εσύ δεν ξέρωΑθηναιος παιζει με τα βοτσαλακια κ Καραμαναρος ανεμιζει την χαιτη στο Αιγαιο.
μας παιζουν μπαλιτσα ολους μας.
αφου παρακαλουσανε τον Αντισθενη να τον γυρισουν.Εδώ γύρισε ο Ζαν και τρώει φάπες από όλους μας,τι μου λες τώρα εσύ δεν ξέρω
Ας γυρίσουν όλοι μωρέ σιγά.. τους χρειάζεται το σαι.. απλά θα ξανακάνουν μαλακια πάλι και ξανά μανα τά ίδιααφου παρακαλουσανε τον Αντισθενη να τον γυρισουν.
τα ιδια εκανε κ ο πουσυ,ειχε πρηξει αρχιδια
λιγο ξεφτιλα η φαση.
Αυτονανανανανε γιατινενεννε τονενενενε μπαναρανενενενε;νενεΕδώ γύρισε ο Ζαν και τρώει φάπες από όλους μας,τι μου λες τώρα εσύ δεν ξέρω
μονο πουσυ οι αλλοι κουραζουν μπαλεςΑς γυρίσουν όλοι μωρέ σιγά.. τους χρειάζεται το σαι.. απλά θα ξανακάνουν μαλακια πάλι και ξανά μανα τά ίδια
Αντικειμενικά μιλώντας τώρα,Πούσυς,Ζαν,Χαζολάκης,Κμαν,χαζομετανάστης είναι μέλη των οποίων θα έπρεπε να είχε μπαναριστεί μέχρι και η μικρότερη παρανυχίδα τουςαφου παρακαλουσανε τον Αντισθενη να τον γυρισουν.
τα ιδια εκανε κ ο πουσυ,ειχε πρηξει αρχιδια
λιγο ξεφτιλα η φαση.
φερνουν τον πουσυ πισω περνει τον τιτλο και μετα το ξαναμπαναρουν απλουστατοΑς γυρίσουν όλοι μωρέ σιγά.. τους χρειάζεται το σαι.. απλά θα ξανακάνουν μαλακια πάλι και ξανά μανα τά ίδια
Γιατρέ θα τυφλωθεί κόσμος δεν πιστεύω ακόμα να είσαι διακοπές;Αυτονανανανανε γιατινενεννε τονενενενε μπαναρανενενενε;νενε