Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Και (αν)ορθογραφίαςΣτις φωτιές, δίνει μαθήματα πολιτικής αναλ-υσης
Και (αν)ορθογραφίαςΣτις φωτιές, δίνει μαθήματα πολιτικής αναλ-υσης
Ετοιμάστε το δωμάτιο τουΣε έφαγε η δουλειά .... χαμπάρι δεν πήρες
Έχει αρχίσει το ρεσιτάλ μαλακίας πάλι, πώς σας έλειψε αυτό το κουνάβι δεν καταλαβαίνωΚαι (αν)ορθογραφίας
Προσωπικά δεν θα έλεγε ότι μου έλειψεΈχει αρχίσει το ρεσιτάλ μαλακίας πάλι, πώς σας έλειψε αυτό το κουνάβι δεν καταλαβαίνω
Κάπου διάβασα κάποιους να παρακαλάνε να ξεμπαναριστεί γιατί έχει πτωχυνει το site με την απουσία του.Προσωπικά δεν θα έλεγε ότι μου έλειψε
Ε ναι γιατί εδώ μπαίνει μόνο το αφαν κατε της Ελλάδος...Κάπου διάβασα κάποιους να παρακαλάνε να ξεμπαναριστεί γιατί έχει πτωχυνει το site με την απουσία του.
Σοβαρά τώρα ρε μαλακες;;;
Πόσο χαμηλά θα πέσει το site;
To αφάν σκατέ εννοείςΕ ναι γιατί εδώ μπαίνει μόνο το αφαν κατε της Ελλάδος...
στα αρχιδια τους ολοι ρε 11 η ωρα και αφαντοι
ο καραμανης τωρα θα ειναι με την μαλλουρα του φρεσκοχτενισμενη μεσοπελαγα για τα νησια
ο καραμανης τωρα θα ειναι με την μαλλουρα του φρεσκοχτενισμενη μεσοπελαγα για τα νησια
Στις 8 φευγει το πλοιο… κατα τις 6 θα κατεβω πειραια!ο καραμανης τωρα θα ειναι με την μαλλουρα του φρεσκοχτενισμενη μεσοπελαγα για τα νησια
τύπε κανε ενα τσεκ αν τα πηρες ολα να πουμε μη ψάχνεσαι εκει περα που θα παςΣτις 8 φευγει το πλοιο… κατα τις 6 θα κατεβω πειραια!
κοιτα μη ξεχασεις τα φιλαρακια σου εδω και δεν γραφειςΣτις 8 φευγει το πλοιο… κατα τις 6 θα κατεβω πειραια!
Τα πηρα ολα… σε σακουλα! Αν με ψαξουν λιμενικοι θα με…δεσουντύπε κανε ενα τσεκ αν τα πηρες ολα να πουμε μη ψάχνεσαι εκει περα που θα πας
Θα μπαινω μπου! Τι να κανω εκει εξω… εδω ειναι η ζωη! Ευτυχως θα χω και γουαιφαι και τα απεριοριστα ντατα μου!!κοιτα μη ξεχασεις τα φιλαρακια σου εδω και δεν γραφεις
και προσοχη στα αιμοδιψη μουνια