Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Άραξε πιες τα μπυρονια σου στην δροσιά του μπου αγορίνα και βλέπεις μετά
δεν θα του λες τι να κάνει
αν θελει να καταστραφει ξερει και μόνος του πως
δεν θα τους κάνεις όλους σαν τα μουτρα σου

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.324
Πόντοι
5.006

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Έχεις σκεφτεί να αλλάξεις γιατρό; έστω για δοκιμή να δεις τί θα σου πει
εχω αλλαξει πολλους,... ο προηγουμενος ο μουνης ενω εβλεπε οτι με τα λαντοζ , τα κουεπιν και τα ολμυζεμ ειχα βαλει 30 κιλα και το καυλι μου χε γινει πουρες, επεμενε να τα παιρνω.... αυτος τουλαχιστον το παλεψε να μου δωσει μουρλοχαπα που κοβουν την ορεξη και δε βαρανε στη στυση τοσο... και μου κοψε τα γαμολαντοζ !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σαν απορυπαντικό πλυντηρίου ακουγεται αυτο :confused:
ειναι νεας γενιας μουρλοχαπο που δεν επηρρεαζει τη στυση και δε βαζεις κιλα! :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
εχω αλλαξει πολλους,... ο προηγουμενος ο μουνης ενω εβλεπε οτι με τα λαντοζ , τα κουεπιν και τα ολμυζεμ ειχα βαλει 30 κιλα και το καυλι μου χε γινει πουρες, επεμενε να τα παιρνω.... αυτος τουλαχιστον το παλεψε να μου δωσει μουρλοχαπα που κοβουν την ορεξη και δε βαρανε στη στυση τοσο... και μου κοψε τα γαμολαντοζ !

ειναι νεας γενιας μουρλοχαπο που δεν επηρρεαζει τη στυση και δε βαζεις κιλα! :confused:
το λαντοζ ειναι το αγαπημένο του αθηναιου , ειναι το πρωτο που γραφει συνταγη σε αυτους που ερχονται στο νήμα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.324
Πόντοι
5.006
ρε τυπε εχεις παρει ενα καραβι μουρλοχαπια ναπουμε...
δεν υπαρχει καμια αλλη θεραπεια για την περιπτωση σου, νεος ανθρωπος???? καμια γιογκα, κανας διαλογισμος, καμια σφαλιαρα, κατι τελοσπαντων???
:think:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
δεν υπαρχει καμια αλλη θεραπεια για την περιπτωση σου, νεος ανθρωπος???? καμια γιογκα, κανας διαλογισμος, καμια σφαλιαρα, κατι τελοσπαντων???
η εστω να κάνει παρέα με τον Αθηναίο να δει τα χειρότερα και να του φτιαξει η διάθεση

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
κανω και ψυχοθεραπεια παραλληλα αλλα απ οτι καταλαβα δε θα ξεμπερδεψω ευκολα με τα κουμπια εκτος πια αν φτιαξω τοσο πολυ τη ζωη μου βρω γυναικα, φιλους, δουλεια, κυκλους κλπ και πλεον δε τα χρειαζομαι!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.800
Πόντοι
12.756

Ωραίος...η σύγχρονη φαρμακευτική για ψυχιατρικά νοσήματα κάθε είδους έχει κάνει άλματα τεράστια...το θέμα είναι ότι δεν κάνουν όλα για όλους..ο καλός γιατρός δοκιμάζει συνδυασμούς, αλλάζει χάπια, κόβει άλλα κλπ..αν χρειαστεί ξαναλλαξε γιατρό..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.324
Πόντοι
5.006
μα δεν ειμαι τρελος ρε τακη, καταθλιψη και αγαμια εχω... :confused:
δηλαδη ειχες αγαμια και σου δινανε χαπια που σκοτωσαν το πουλι σου?????:confused:
πως σε επιασε η καταθλιψη πασακα μου?τι μαλακιες ειναι αυτες οι νεες μοδες????
εδω ο αθηναιος που ειναι στον βουρκο και δεν εχει ξεκινησει μουρλοχαπια ακομα....

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
δηλαδη ειχες αγαμια και σου δινανε χαπια που σκοτωσαν το πουλι σου?????:confused:
πως σε επιασε η καταθλιψη πασακα μου?τι μαλακιες ειναι αυτες οι νεες μοδες????
εδω ο αθηναιος που ειναι στον βουρκο και δεν εχει ξεκινησει μουρλοχαπια ακομα....
απο το 17 που καταστραφηκε η ζωη μου με τη πουτανα ... τοτε που απολυθηκα, χωρισα και ειχα το σοβαρο τροχαιο που γλιτωσα απο θαυμα, και η πουτανα με τρεχε στα δικαστηρια για αποζημιωση και ποινικες διωξεις.... εκει λυγισα και κατερρευσα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
κανω και ψυχοθεραπεια παραλληλα αλλα απ οτι καταλαβα δε θα ξεμπερδεψω ευκολα με τα κουμπια εκτος πια αν φτιαξω τοσο πολυ τη ζωη μου βρω γυναικα, φιλους, δουλεια, κυκλους κλπ και πλεον δε τα χρειαζομαι!
τους καλυτερους φίλους εχεις εδω μέσα, ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ
βγαλε Αθηναιο και κανα 2 άλλους , αλλα γενικά ειναι πολυ καλα
τωρα κυκλο μαζι τους καλυτερα να μην εχεις γιατι το αλκοολ ειναι η επομενη λυση
για γυναικα μονο με πληρωμη εδω, εκτος αν κανει ο Αθηναιος την θυσία

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ωραίος...η σύγχρονη φαρμακευτική για ψυχιατρικά νοσήματα κάθε είδους έχει κάνει άλματα τεράστια...το θέμα είναι ότι δεν κάνουν όλα για όλους..ο καλός γιατρός δοκιμάζει συνδυασμούς, αλλάζει χάπια, κόβει άλλα κλπ..αν χρειαστεί ξαναλλαξε γιατρό..
αυτος το παλευει πολυ παντως! αν ομως στη πορεια δω οτι βαλτωνει το θεμα μπορει να αλλαξω... εχω αλλαξει παντως 3-4 απο το 17!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.324
Πόντοι
5.006
απο το 17 που καταστραφηκε η ζωη μου με τη πουτανα ... τοτε που απολυθηκα, χωρισα και ειχα το σοβαρο τροχαιο που γλιτωσα απο θαυμα, και η πουτανα με τρεχε στα δικαστηρια για αποζημιωση και ποινικες διωξεις.... εκει λυγισα και κατερρευσα...
απο γυναικα την επαθες δηλαδη....
ηταν απο αυτες τις πλαστικες που γουσταρεις τυπε?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.800
Πόντοι
12.756
αυτος το παλευει πολυ παντως! αν ομως στη πορεια δω οτι βαλτωνει το θεμα μπορει να αλλαξω... εχω αλλαξει παντως 3-4 απο το 17!
Σωστός... όσο αφορά το θέμα φίλων, βόλτας κλπ κανένα χάπι δεν θα σε βοηθήσει αν δεν το θες εσύ... χέσε την δουλειά αστην τελευταία ξεκίνα δειλά δειλά κοινωνικοποίηση... βρες κανα δύο άτομα να σε ανεβάζουν ξεκινα όμορφες βόλτες φτιάξε μετά λίγο κιλά και τα άλλα θα έρθουν

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.324
Πόντοι
5.006
τυπε, γενικα μην το παρακανεις γιατι και η επιστημη εχει και ενα οριο...
αμα φτασεις στο τερμα και δεν δεις χαϊρι, σε βλεπω να σου ανοιγουν τρυπες με το μπλακεντεκερ οπως τα παλια τα χρονια....
:confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Σωστός... όσο αφορά το θέμα φίλων, βόλτας κλπ κανένα χάπι δεν θα σε βοηθήσει αν δεν το θες εσύ... χέσε την δουλειά αστην τελευταία ξεκίνα δειλά δειλά κοινωνικοποίηση... βρες κανα δύο άτομα να σε ανεβάζουν ξεκινα όμορφες βόλτες φτιάξε μετά λίγο κιλά και τα άλλα θα έρθουν
με το που γυρισω ξεκιναω εντατικο περπατημα και ξανα διατροφη γιατι το τελευταιο μηνα το ψιλογαμησα .... ο στοχος ειναι τα χριστουγεννα να ειμαι αρκετα διαφορετικος, στα παντα! εμφανιση, κατασταση, ψυχολογια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom