Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
εχω σπιτι στο νησι ...τι με περασες καμνια πλεμπα?τελικα έκλεισες κατασκήνωση fat camp τύπε;
εχω σπιτι στο νησι ...τι με περασες καμνια πλεμπα?τελικα έκλεισες κατασκήνωση fat camp τύπε;
Θελεις να ειμαστε φιλοι Καραμαναρε;εχω σπιτι στο νησι ...τι με περασες καμνια πλεμπα?
παρε χαρτακι κι εσυ τυπε... στη σειρα!Θελεις να ειμαστε φιλοι Καραμαναρε;
πηγαινε σβησε καμιά φωτια , μπας και γυρισεις ζωντανοςΘα πάρω κλαριά και θα τα ισιωσω στον πάτο σου και μετά θα φυλάω την Γλυφάδα απο εμπρηστες με τα λαδωμένα κλαριά
Δεν κινδυνεύω πλέον αλλά αν χρειαζόταν θα το έκανα...πηγαινε σβησε καμιά φωτια , μπας και γυρισεις ζωντανος
Ποσοι ειναι μπροστα μου;παρε χαρτακι κι εσυ τυπε... στη σειρα!
ναι σε ειδαμε , με την σαγιοναρα και το αντηλιακόΔεν κινδυνεύω πλέον αλλά αν χρειαζόταν θα το έκανα...
Και γωΜΟΝΟ ΕΓΏ ΣΤΗΡΊΖΩ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ
Έτσι φιλαράκι μισθωτός γενναίος και Ατρόμητος... Όχι να περιμένεις στην βίλα σου κλεισμένος τους πυροσβέστεςΔεν κινδυνεύω πλέον αλλά αν χρειαζόταν θα το έκανα...
Πες τα ρε καραμανοΑνοιξα το πρωτο μπιρομπουκαλο... αραλικι με βιογραφιαρα μπουκοβσκι, μπου στο αιφον και 20 βαθμους το τογιοτομμι στο τελευταιο μου βραδυ στην αθηνα! και καθιστε σεις να σκοτωνεστε για τα βρωμομουνα!
Σαν τα ποντίκια θα έτρεχε ρε με τα φιλετακια μινιον στο στόμα να σωθείΈτσι φιλαράκι μισθωτός γενναίος και Ατρόμητος... Όχι να περιμένεις στην βίλα σου κλεισμένος τους πυροσβέστες
Και εγώ ρε καργιολη.ΜΟΝΟ ΕΓΏ ΣΤΗΡΊΖΩ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ
Τι τσιμπησες μαν;
καλυτερα απο εσενα που ετρεχες με το τσουρεκι λακτα απο τα φαγητα που εστειλαν στους πληγέντεςΣαν τα ποντίκια θα έτρεχε ρε με τα φιλετακια μινιον στο στόμα να σωθεί
Πώς θα έτρεχε το υβριδικό ούτε μπροστά δεν το βάζει γιατί με το που γυρίζει την μίζα αδειάζει το ντεπόζιτοΣαν τα ποντίκια θα έτρεχε ρε με τα φιλετακια μινιον στο στόμα να σωθεί
Τσακω κρεμ καραμελε από πληγέντεςκαλυτερα απο εσενα που ετρεχες με το τσουρεκι λακτα απο τα φαγητα που εστειλαν στους πληγέντες
Το υπερόπλο βάρος!Ποσοι ειναι μπροστα μου;
Τάσο εντάξει το Καρελι το σενιαρες η ακόμα στα πιτς;Πώς θα έτρεχε το υβριδικό ούτε μπροστά δεν το βάζει γιατί με το που γυρίζει την μίζα αδειάζει το ντεπόζιτο
μπαροςΠοσοι ειναι μπροστα μου;